Kiki Nelissen-Kleipool

Praktijk voor Zijnsorientatie
Relatie- en individuele therapeut, Mindfulness trainer
Keetberglaan 302
1974 XC IJmuiden

Praktijk voor Psychotherapie/Psychiatrie
Relatie- en individuele therapeut, Mindfulness trainer
Zijlweg 144
2015 BH Haarlem

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
06-41611325
E-mail
Website


Werkveld(en)
AGZ, GGZ, arbeid en gezondheid, kinderen en jeugd

Welkom in mijn praktijk!

Sinds 1999 werk ik in mijn praktijk vanuit de inspiratiebronnen (Interpersoonlijke) Mindfulness, Zijnsorientatie, Emotionally Focused Couple therapy en Transformative Couple therapy. In de loop van de jaren heb ik veel ervaring opgedaan als therapeut en trainer. Daarnaast ben ik altijd doorgegaan met mezelf verder ontwikkelen in mijn vak, door na- en bijscholing, supervisie, intervisie en retraites.

Heel vaak is een verzuchting van de individuele clienten en (echt)paren met wie ik werk: "Had ik/hadden we dit maar eerder geweten." Dit is voor mij een belangrijke motivatie in mijn begeleiding.

Al werk ik momenteel veel met paren, zij zijn natuurlijk niet de enigen die voor uitdagingen komen te staan. Ook indviduele clienten (al of niet met een partner) kunnen de noodzaak voelen de relatie met zichzelf te bekijken en aan verandering te werken in een begeleidingstraject. In de verbondenheid van de therapuetische relatie op een liefdevolle manier leren met het leven om te gaan met zijn lief én zijn leed is inspirerend en verdiepend. 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.