Lisette Wevers

Motion3
Mindfulness trainer en coach
IJburglaan 473
1087 BE AMSTERDAM

Trainingsbureau voor Mindfulness
mindfulnesstrainer en communicatiemedewerker
Zandweg 166B
3454 JZ UTRECHT

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
individuele trainingen
chronische klachten
groepen met open inschrijving
Contact
0644087217
E-mail
Website

Het streven naar geluk, naar een leven waarin alles onder controle is, naar het einde van je to-do lijst, kan veel kosten. Het is natuurlijk prima om je best te doen, te reflecteren, je te verheugen of te plannen. Maar je kunt zo aan jezelf voorbijlopen of vastlopen. En je mist vaak het moment; het nu waarin jouw leven zich voltrekt. Je beleeft het niet echt als je in je hoofd woont en doordendert.

Als deelnemers van mijn mindfulness training vertellen dat ze veel meer genieten van het contact met hun kind, de natuur, kleine mooie momenten, raakt dat me. Deze momenten zijn voeding voor de ziel. En als ze vertellen dat ze opmerkten dat ze stress hadden, gehaast waren, zich somber of angstig voelden, of piekerden; en konden doen wat goed voor ze is, ben ik telkens weer onder de indruk van de kracht van de training. 

Ik ben mede-eigenaar van het Trainingsbureau voor Mindfulness in Utrecht. We geven de mindfulness training (MBSR) in Utrecht centrum, Leidsche Rijn en in organisaties. Ook geef ik de training in Amsterdam IJburg en de individuele mindfulness training in Amsterdam centrum. Mijn ervaring als coach helpt mij om de training diepgang te geven. Mijn stijl is persoonlijk, nuchter, ontspannen en met humor. Ik hou van leren en volg continu nieuwe opleidingen, workshops en trainingen. Daarnaast verschijnt in mei bij Brandt Uitgeverij mijn boek ′Psychologisch handboek voor niet zo perfecte vrouwen - over struikelen en weer opstaan′. Schrijven over dit thema was erg leerzaam! 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.