Marc Lenten

INSIGHT Mindfulness
Mindfulness trainer
Plataanlaan 5
3741 WE Baarn

Ambachtshuis
Mindfulness trainer
Ambachtsweg 46
1271AM Huizen

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
onderwijs
arbeid en gezondheid
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
overheid
individuele trainingen
Contact
0652243162
E-mail
Website

Marc Lenten, Mindfulness trainer in Huizen (NH) en Baarn (Utr)
Sinds 2011 ben ik mindfulnesstrainer en geef ik trainingen bij Insight. In een drukke periode in mijn leven maakte ik kennis met meditatie en ondekte de rust die dat gaf aan mijn leven. Door meditatie raakte ik in aanraking met Mindfulness en besloot de achtweekse mindfulness training te volgen. Ik was onder de indruk van deze mooie training en wat het mij deed. Anderen de kracht van mindfulness laten ervaren is nu één van de meest boeiende en inspirerende dingen in mijn leven. Van elke training die ik geef leer ik zelf ook weer. 
Ik ben gecertificeerd trainer bij de VMBN (Categorie 1).  Regelmatig volg ik vervolgopleidingen en retraites om verdieping aan te blijven brengen in mijn kennis. Een belangrijk onderdeel hiervan is mijn eigen meditatiepraktijk.  Ik geef training aan groepen op open inschrijving en trainingen en workshops in het onderwijs en bij bedrijven. 
Ik ben ook yogadocent. 

Kijk voor meer informatie op mijn site: www.insightmindfulness.nl

Agenda

 • Compassietraining

  Baarn
  Start op: 03-03-2023

  Mindfulness vervolg / compassietraining In de mindfulness training is aandacht besteed aan het tijd nemen en zorgen voor jezelf. Je hebt oefeningen gedaan om anders te leren omgaan met onrust of spanning. In de mindfulness compassie training worden deze vaardigheden versterkt, met name je vermogen om voor jezelf te zorgen en niet helpende-patronen te herkennen. Je krijgt hiervoor na elke sessie nieuwe begeleidingen om thuis mee te oefenen.

  Kijk voor meer informatie over deze training op op onze site.

  Tijdstip: van 19.30 tot 21.30 uur.De kosten van de training bedragen €450,-. Als de training niet vergoed wordt door je zorgverzekeraar of je werkgever kost de training €350 ,-.

  Informatie / aanmelden: E-mail
 • Mindfulnesstraining MBCT

  Baarn
  Start op: 13-03-2023

  Achtweekse mindfulness training op maandagavonden.

  data: De training zal aansluiitend gegeven worden, muv de kerstvakantie. Tijdstip: van 19.30 tot uiterlijk 21.45 h. Locatie: Gezondheidscentrum Baarn, Plataanlaan 5 Baarn. Kosten: Particulieren: € 450, Incl btw en materiaal. Als je verzekeraar mindfulness niet vergoed kom je in aanmerking voor korting. Betalen in termijnen is mogelijk.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Utrecht.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Utrecht.