Maria Meulenbeek

Trainer Coach Docent Supervisor
Mindfulness Compassie Communicatie
Categorie 1 gecertificeerd voor Mindfulness en Compassie
3581 XS Utrecht

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
GGZ
groepen met open inschrijving
arbeid en gezondheid
onderwijs
chronische klachten
individuele trainingen
overige werkvelden
Contact
06-23827850
E-mail
Website

Maria Meulenbeek

Mindfulnesstrainer en Compassietrainer. VMBN categorie 1. Opgeleid aan het St. Radboud Universitair Medisch Centrum voor Mindfulness. Bestuurslid van de VMBN.

Mindfulness ervaar ik als een zeer toegankelijke methode door de eenvoud, helderheid, en aardsheid. Tegelijkertijd is het een proces van dieper in contact komen met jezelf en je eigen bronnen van heling en kracht".

Maria Meulenbeek geeft Mindfulnesstrainingen aan onder andere mensen met Burn-outklachten, mensen met onverklaarbare of chronische lichamelijke pijn en aan mensen die beter willen leren omgaan met hoge werkdruk, angst of verdriet en niet-heilzame gewoontepatronen. Ze heeft ervaring met het geven van MBSR /MBCT voor groepen op basis van open inschrijving en met Mindfulness trainingen binnen een GGZ instelling. Van 2014 tot 2016 was ze verbonden aan FTB Multidisciplinair Gezondheidscentrum te Baarn, afdeling Mindfulness & Persoonlijke Ontwikkeling.  Ze heeft speciale interesse in Insight Dialogue en Mindfulness in Communicatie. En ze geeft individuele mindfulness en zelfcompassie trainingen.

Maria Meulenbeek heeft jarenlange ervaring in de training- en adviesbranche en in het HBO gezondheidszorgonderwijs als trainer communicatievaardigheden, coach, supervisor en assessor. Mindfulness, meditatie en retraites zijn in de afgelopen 25 jaar een onderdeel van haar leven geworden. Ze is tot december 2019 ruim vijf en een half jaar actief geweest als bestuurslid van de VMBN.

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Utrecht.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Utrecht.