Marianne Knops

I-A-M Praktijk voor Inspiratie - Aandacht - Meditatie
Mindfulness Trainer, Cranio Sacraal Therapeut, Systeemtherapeutisch werker i.o.
Christiaan Huijgensstraat 14
4702 RZ Roosendaal

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
individuele trainingen
kinderen en jeugd
onderwijs
arbeid en gezondheid
groepen met open inschrijving
AGZ
Contact
0165 554763 / 06 30970866
E-mail
Website

 ′Leef de persoon die je bedoeld bent te zijn. Samen werken we aan een betere wereld.′ Mijn kracht en passie is om anderen bij te staan, zodanig dat ze hun eigen bronnen van kracht en heling leren kennen en ontwikkelen.

Inmiddels heb ik een jarenlange en brede ervaring met bijbehorende opleidingen in het werken met mensen; zowel volwassenen als jongeren, in groepen en individueel.

Sinds 2012 ben ik eigenaar van Praktijk I AM, wat staat voor Inspiratie - Aandacht - Meditatie. Een praktijk voor Cranio Sacraal Therapie, Mindfulness, Meditatie en (gezins)Coaching.

Op het gebied van mindfulness verzorg ik met veel plezier: workshops, retraites, trainingen voor volwassenen, ouderschap, jongeren, de compassietraining en de ACT. Wil je meer weten? neem dan een kijkje op de website www.i-a-m.nu of neem contact met me op.

 

 

  

Agenda

 • Stiltedag

  Roosendaal
  Start op: 05-04-2020

  STILTEOCHTEND Zondag 5 april van 9.30 tot 12.00 uur.

  inloop vanaf 9.45 uur

  Diverse begeleide meditaties uit de mindfulnesstraining binnen en loop /wandelmeditatie buiten in het besloten parkje van het centrum.Voor deelnemers die op dat moment deelnemen aan een Mindfulness training van I AM, is de Stilteochtend onderdeel van de training en zonder kosten. Voor overige deelnemers is de bijdrage 15 euro Plaats is The Soulcircle, Damastberg 110 Roosendaal.

  Graag parkeren op het terrein van het centrum.Vooraf aanmelden is fijn.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Mindfulnesstraining

  Burgh Haamstede
  Start op: 17-04-2020

  Mindfulness training & vakantie aan zeeGedurende 8 dagen krijg je het volledige programma MBSR / MBCTDe training vindt plaats in Huize Eigen Wijze te Burgh – Haamstede, een ruime B & B omringt door een weelderige tuin met zwembad. In totaal zijn er acht sessies van 9.30-12.00 uur en optioneel zeven meditaties van 19.30 -20.30 uur, incl. werkboek oefenbestanden en kost € 350,00 p.p. Veel zorgverzekeringen en werkgevers vergoeden (deels) de training. Opgave voor 1 februari is 50 euro vroegboekkorting De maaltijden en verblijf regel je zelf. www.huize-eigenwijze.nl Marianne Knops, lid VBMN categorie 1. Voor vragen en aanmelding kun je mailen info@i-a-m.nu of bellen 0165 55 47 63 / 06 30 97 06 88 www.i-a-m.nu

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Brabant.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Brabant.