marjoleine

Marjoleine van Nielen

Praktijk Heiligenberg
Therapeutisch coach
Heiligenbergerweg 152a
3816 AN AMERSFOORT

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
arbeid en gezondheid
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
GGZ
individuele trainingen
Contact
0623047248
E-mail
Website

Mindfulness leert je om verbonden te blijven. Met jezelf, de ander, en met het moment. En brengt je zo een stabiel uitgangspunt om alles wat zich aandient in leven en werk tegemoet te treden met meer acceptatie, rust, ruimte, inzicht en wijsheid.

Marjoleine van Nielen volgde de postdoctorale opleiding Mindfulness aan het Radboud in Nijmegen. Als trainer, coach en massagetherapeut helpt ze al ruim 17 jaar mensen om op de been te zijn en blijven in het leven van alledag en bij alle bijzondere uitdagingen die daarbij horen.

Wees welkom voor groepstraining; een gezamenlijke ontdekkingsreis naar je binnenwereld. Weinig werkt zo bemoedigend, verzachtend, en relativerend als samen ontdekken hoe persoonlijke thema′s vaak universeel blijken te zijn.

Heeft het je voorkeur om 1 op 1 te werken? Nodig jezelf dan uit voor een persoonlijke kennismaking, om samen te zoeken naar een passende mix tussen hoofd (het inzichtgevende effect van coaching), hart (het trainen van mindfulness en zelfcompassie) en handen (de helende werking van massagetechniek).

Leuk als je belt of mailt!

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Utrecht.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Utrecht.