Marlies Kortekaas de Vries

Stilte in de Stad
Mindfulnesstrainer
Vondellaan 78
3521 GH UTRECHT

Stilte in de Stad
Mindfulnesstrainer
Spittaalstraat 49
7201 EB ZUTPHEN

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
individuele trainingen
overheid
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
Contact
0619354633
E-mail
Website

Mindfulness is voor mij: overal de stilte kunnen ervaren en altijd rust kunnen vinden. Of ik nu in de stad loop op zaterdag, een spannende presentatie geef of thuis op de bank zit. Ik wil mensen begeleiden bij het vinden van meer rust en stilte. In de stad, in de natuur, in zichzelf.  Mensen en plek bieden om even op adem te komen. Dat is waar ik blij van word. 

Hoe ziet mijn leven er nu uit? Ik ben getrouwd en moeder van een heerlijke zoon. We wonen met veel plezier op een mooie plek in Utrecht. We zijn in 5 minuten in het bos en net zo snel in de stad. Ik combineer het geven van mindfulness-trainingen met het geven van trainingen in het bedrijfsleven. Ik ben trainer voor Philipse Business School en geef o.a. trainingen in communicatie, omgaan met weerstand en stress- en timemanagement. Terwijl ik blijf zoeken naar een goede werk – privé balans, wat volgens mij nooit klaar is, is er tegelijkertijd veel meer rust, ook als die balans er even niet is.

Bij Stilte in de Stad zoeken we samen op een eerlijke en open manier naar mogelijkheden om meer stilte en rust te ervaren. Samen leren we mindfulness te beoefenen en toe te passen in ons dagelijks leven.

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Utrecht.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Utrecht.