Marloes Telle

 
Marloes Telle
2564 DEN HAAG

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
groepen met open inschrijving
overheid
Contact
E-mail
Website

Overweeg je een mindfulnesstraining te volgen? Wees welkom op www.heeldeadem.nl voor meer info! 
Als trainer is het mijn drive om mensen via mindfulness te begeleiden bij het vinden van hun eigen pad. Ik geloof erin dat mensen gelukkig worden als ze keuzes maken vanuit vrijheid en kracht, in plaats vanuit (maatschappelijke) verwachtingen en verplichtingen.
Als mindfulnesstrainer ben ik opgeleid door het Instituut voor Mindfulness. Sinds 1998 beoefen ik yoga en sinds 2011 mindfulnessmeditatie. In 2013 is daar ook Zen meditatie bijgekomen bij de Zen Heart sangha in Den Haag. Jaarlijks volg ik een meditatieretraite, onder anderen bij Frits Koster. Bij Edel Maex volgde ik supervisie. Daarnaast volg ik intervisie en blijf ik op de hoogte van publicaties en ontwikkelingen rondom mindfulness.
De afgelopen jaren heb ik meerdere trainingen gevolgd op het gebied van systemisch werk (familie- en organisatieopstellingen) en over het gebruik van verhalen en metaforen in coaching en advies, onder meer bij Phoenix Opleidingen in Utrecht.Naast het geven van mindfulnesstrainingen en workshops, werk ik ook als speechschrijver op een ministerie. Daarnaast begeleid ik mensen bij het vinden van hun eigen verhaal en woorden.
Ik ben getrouwd en moeder van twee jonge dochters.

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Zuid-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Zuid-Holland.