Nadia Bertelli

Vivo!
Mindfulness trainer, yoga docent en arts (niet praktiserend)
Studio Vivo, Plaswijcklaan 22
3054 CN ROTTERDAM

Lidmaatschap categorie: 2
Werkveld(en)
groepen met open inschrijving
bedrijfsleven
arbeid en gezondheid
onderwijs
wetenschap
chronische klachten
individuele trainingen
overige werkvelden
Contact
0621291960
E-mail
Website

“Mindfulness vormt voor mij een mooi samenspel tussen Oost en West met praktische oefeningen die je makkelijk in je dagelijkse leven kunt toepassen”

Als arts werd Nadia (1979) geprikkeld om de geheimen van een gezond, bewust en vitaal leven te onderzoeken. Naast haar werkzaamheden volgde zij daarom ook de basisopleiding Traditional Chinese Medicine. Hierdoor kwam zij naast de westerse geneeskunde ook in aanraking met oosters gedachtegoed over gezondheid en welzijn. Als mindfulnesstrainer kon zij uiteindelijk een mooie brug slaan tussen Oost en West en heeft zij in 2012 haar onderneming Vivo! opgericht om mensen te helpen bewuster en vitaler in het leven te staan.

Nadia geeft Incompany mindfulnesstrainingen bij o.a. Unilever en Randstad. Ook biedt zij particuliere trainingen aan in haar eigen studio. In het verleden verzorgde zij met veel enthousiasme geaccrediteerde trainingen aan huisartsen, medisch specialisten en andere professionals binnen de gezondheidzorg. Naast het geven van mindfulnesstrainingen geeft zij ook Miyochi; een combinatie van mindfulness, yoga en tai chi.  

Meer informatie: www.vivoforlife.nl

Agenda

 • Individuele mindfulness training

  ROTTERDAM
  Start op: 01-05-2021

  Meteen starten met Mindfulness? Kies voor Mindful op Maat!

  Is het voor jou niet mogelijk om deel te nemen aan een groepstraining, bijvoorbeeld i.v.m. werk (wisselende diensten, vaak in buitenland of anderszins) of ben je gewoonweg geen groepsmens, maar wil je wel graag een cursus Mindfulness doen?

  Dan is Mindful op Maat iets voor jou. In dit 1-op-1 contact doorloop je het 8-weekse protocol op de voor jou aangepaste tijden. Je kunt kiezen voor een live 1-op-1 contact of online (via Zoom)

  Tarieven (vanaf 1 september 2020)

  Mindful op Maat (online Zoom) | € 45 / les (60 min)

  Mindful op Maat (afspraak in studio) | € 60 / les (75 min)

  Voor meer informatie en/of aanmelding kun je een mailtje sturen naar info@vivoforlife.nl of stuur een WhatsApp bericht naar 06-21291960

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Zuid-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Zuid-Holland.