Nol van Drunen

Centrum De Poort
mindfulnesstrainer
Luijbenstraat 48
5211 BT Den Bosch

De Poorten
Mindfulnesstrainer
Hasseltstraat 194
5046 LP Tilburg

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
chronische klachten
arbeid en gezondheid
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
individuele trainingen
Contact
0622197386
E-mail
Website

Nol is sinds 2011 mindfulnesstrainer opgeleid door David Dewulf. Nol geeft in eigen Centrum de Poort mindfulnesstraining, ACT-training en Compassietraining. Ook organiseert hij terugkomavonden. In Tilburg worden ook mindfulnesstrainingen verzorgd en verder op aanvraag. Hij is coach en geef ook individuele mindfulnesstraingen. Nol heeft een opleiding gevolgd bij Vidylama Burch, Mindfulness voor mensen met chronische pijn. Hij is hiervoor ook gecertificeerd door Breathworks.

Nol heeft jaren lang een eigen middelgroot organisatieadviesbureau gehad, Adviesgroep Diemen & van Gestel. Daarvoor heeft hij gewerkt in het onderwijs, directeur van de Hogere Agrarische School, docent HBO, onderwijsontwikkelaar VMTS, docent HAVO/VWO.  

Agenda

 • Terugkomdag(deel)

  Den Bosch
  Start op: 05-03-2020

  Deze bijeenkomst is onderdeel van 8 bijeenkomsten in de loop van een jaar. Iedere bijeenkomst heeft een relatie met de mindfulnesstraining en deze bijeenkomst gaat het om de derde bijeenkomst. De kosten zijn 15 euro als men eenmalig komt en 100 als men acht achtereenvolgende bijeenkomsten deelneemt. aanmelden via nolvandrunen@centrumdepoort.nl of www.centrumdepoort.nl

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Terugkomdag(deel)

  Den Bosch
  Start op: 02-04-2020

  Deze opfrisbijeenkomst is onderdeel van 8 bijeenkomsten in de loop van een jaar. Iedere bijeenkomst heeft een relatie met de mindfulnesstraining en deze bijeenkomst gaat het om de zesde bijeenkomst. Er worden een aantal basis oefening gedaan maar ook verdiepingsoefeninen op de reguliere mindfulnesstraining. De kosten zijn 15 euro als men eenmalig komt en 100 als men acht achtereenvolgende bijeenkomsten deelneemt.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Terugkomdag(deel)

  Den Bosch
  Start op: 07-05-2020

  Deze bijeenkomst is onderdeel van 8 bijeenkomsten in de loop van een jaar. Iedere bijeenkomst heeft een relatie met de mindfulnesstraining en deze bijeenkomst gaat het om de zevende bijeenkomst. Er worden een aantal basis oefening gedaan maar ook verdiepingsoefeningen op de reguliere mindfulnesstraining. De kosten zijn 15 euro als men eenmalig komt en 100 als men acht achtereenvolgende bijeenkomsten deelneemt.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Terugkomdag(deel)

  Den Bosch
  Start op: 04-06-2020

  Deze bijeenkomst is onderdeel van 8 bijeenkomsten in de loop van een jaar. Iedere bijeenkomst heeft een relatie met de mindfulnesstraining en deze bijeenkomst gaat het om de achste bijeenkomst. Er worden een aantal basis oefening gedaan maar ook verdiepingsoefeningen op de reguliere mindfulnesstraining. De kosten zijn 15 euro als men eenmalig komt en 100 als men acht achtereenvolgende bijeenkomsten deelneemt.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Brabant.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Brabant.