Olga van de Velde

Younion training en coaching
trainer/coach
Zandersbuurt 60
1813 SW ALKMAAR

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
groepen met open inschrijving
bedrijfsleven
arbeid en gezondheid
individuele trainingen
Contact
0626658012
E-mail
Website

Van Zorg tot Bedrijfsleven

Al bijna 20 jaar begeleid ik medewerkers, teams en leidinggevenden binnen de zorg, de non-profitsector en het bedrijfsleven. De verschillen in cultuur intrigeren me en tegelijkertijd zie ik vooral mensen, die veelal dezelfde uitdagingen en worstelingen tegenkomen.  Persoonlijk leiderschap is de rode draad in mijn werk. Mijn hart gaat sneller kloppen als mensen (weer) bewust worden van wat zij werkelijk van waarde vinden èn vanuit deze waarden gaan handelen.

Lichaamswerk en Mindfulness

Mijn begeleiding kenmerkt zich door een zeer persoonsgerichte stijl, of ik nu een individu, een team of een groep losse individuen begeleid. Mijn specialisatie ligt op het gebied van lichaamswerk en mindfulness, als ingangen tot zelfonderzoek en ontwikkeling van bewustzijn. Beide vormen brengen je dichter bij jezelf, bij wie je ten diepste bent en openen de weg naar een groter bewustzijn.

 Mijn weg tot Mindfulnesstrainer

Al op de Middelbare school was ik gefascineerd door het menselijk lichaam en de psyche. Lang twijfelde ik dan ook of ik Geneeskunde of Psychologie zou gaan studeren. Toen maakte ik kennis met de studie Bewegingswetenschappen, waarin beide gebieden aan bod kwamen en was mijn keuze gemaakt.​ Mijn loopbaan begon in de psychiatrie in de functie van psychomotorisch therapeut, wat ik meer deed vanuit m′n hoofd dan vanuit m′hart. Ik besefte dat ik mijzelf nog moest leren kennen en besloot op reis te gaan. Tijdens deze anderhalf jaar durende reis kwam ik in aanraking met het Boeddhisme en werd de kiem gelegd voor mijn huidige werk als Mindfulnesstrainer. 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.