René Sprenger

Sportschool voor de mind
Ondernemer/trainer/coach
3551 EM UTRECHT

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
individuele trainingen
overige werkvelden
Contact
E-mail
Website

Ongeveer 6 jaar geleden kwam ik in aanraking met mindfulness op een meditatie dag. Op dat moment waren er veel dingen in mijn leven die niet gingen zoals ik ze graag zag. Ik was namelijk extreem verlegen, had zo goed als geen vrienden, durfde niet te spreken in het openbaar en had last van chronische vermoeidheid.

Langzaam aan heeft mindfulness mijn leven 180 graden veranderd. Ik leerde de patronen doorbreken die mijn problemen in stand hielden en meer uit mijn leven te halen dan ik ooit had gedacht.
Nu doe ik niks liever dan voor de groep staan, slaap ik een stuk beter en heb ik veel sociale contacten waarop ik kan terug vallen

Het is mijn missie om andere mensen dezelfde voordelen van minduflness te doen ervaren die ik zelf heb ervaren. De drukte waar mensen vandaag de dag mee te maken krijgen resulteert namelijk steeds vaker in negatieve vormen van stress en stressgerelateerde gezondheids klachten. Ik geloof dat mensen doormiddel van mindfulness op een rustige en onstspannen manier met deze perioden kunnen leren omgaan.

Om zodoende meer uit zichzelf te halen dan ze ooit hadden gedacht!

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Utrecht.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Utrecht.