Rianne Schoenmakers

Mindful Training & Coaching
Mindfulness en Compassie trainer en coach
Schweibergerweg 27
6281 ND Mechelen

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
chronische klachten
overheid
wetenschap
onderwijs
arbeid en gezondheid
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
psycho-sociale oncologie
kinderen en jeugd
individuele trainingen
overige werkvelden
Contact
0640071062
E-mail
Website

Ik mediteer sinds 1988.  In 1999 maakte ik kennis met de boeddhistische psychologie. Het begon met de Academie voor Open Bewustzijn (Mindful Coachen) van Dorle Lommatzsch. Daarna volgden en volgen vele opleidingen, gewoon omdat ik nooit bent uitgeleerd en ik er heel veel plezier in heb. Het leven is voor mij een leerproces wat nooit ophoudt; dat is wat het leven zo mooi maakt.

Ik geef MBSR/CT trainingen, vanuit de praktijk, en incompany, waaronder in ziekenhuizen. Ook de MSC (mindfulness & zelfcompassie) training, ontwikkeld door Kristin Neff & Christopher Germer. (zie http://www.centerformsc.org/teacher-and-program-directory).  Aan jongeren is er de MSC for Teens, een mindful zelfcompassie training (zie http://www.mindfulselfcompassionforteens.com/), ontwikkeld door Karen Bluth & Lorraine Hobbs.  Voor coaching en thema-workshops kun je ook bij mij terecht. Ervaring heb ik opgedaan bij bedrijven, instellingen en particulieren (onderwijs, ziekenhuizen, UWV, Amarant, Argos, Rijkswaterstaat, Heineken, Achmea, NHTV, Kunstinitiatieven, familieweekends, verjaardagen). Daarnaast organiseer ik terugkomavonden, stiltedagen en meer. Momenteel werk ik als vaktherapeut op het U-center, een psychotherapeutische kliniek in Epen (z-L).

Categorie 1 lid VMBN, lid en gecertificeerd MBSR/MBCT-trainer van de Vereniging voor Mindfulness (VVM), gekwalificeerd MSC-trainer (Centre for Mindful Self Compassion, USA) en trainer MSC for Teens (voorheen Making Friends with Yourself, een Mindfulness & Zelf-Compassie training voor jongeren en jongvolwassenen), ACT coach & mindful coach.

 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Limburg.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Limburg.