Rianne Schoenmakers

Mindful Training & Coaching
Mindfulness en Compassie trainer en coach
Schweibergerweg 27
6281 ND Mechelen

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
chronische klachten
overheid
wetenschap
onderwijs
arbeid en gezondheid
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
psycho-sociale oncologie
kinderen en jeugd
individuele trainingen
overige werkvelden
Contact
0640071062
E-mail
Website

Ik mediteer sinds 1988.  In 1999 maakte ik kennis met de boeddhistische psychologie en heb ik mezelf voor mijn gevoel pas echt leren kennen. In de Academie voor Open Bewustzijn (Mindful Coachen) van Dorle Lommatzsch heb ik de boeddhistische psychologie leren verbinden met een westerse methodiek. Daarna volgden en volgen nog vele opleidingen, gewoon omdat je nooit bent uitgeleerd en ik er heel veel plezier in heb. Inmiddels ben ik categorie 1 trainer.

Creativiteit is een belangrijke rode draad in mijn leven en ik werk aan methoden deze in mijn praktijk te verbinden. Het leven is voor mij een leerproces wat nooit ophoudt; dat is wat het leven zo mooi maakt.

Ik geef MBSR/CT (mindfulness) trainingen in ziekenhuizen, de MSC (mindfulness & zelfcompassie) training, ontwikkeld door Kristin Neff & Christopher Germer. (zie http://www.centerformsc.org/teacher-and-program-directory), Specifiek voor artsen geef ik de training ′Kindfulness′.  Voor jongeren is er de Making Friends with Yourself (MFY), een mindfulness & zelfcompassie training (zie http://www.mindfulselfcompassionforteens.com/), ontwikkeld door Karen Bluth & Lorraine Hobbs.  Voor coaching en thema-workshops kun je ook bij mij terecht. Die geef ik aan bedrijven en particulieren (onderwijs, ziekenhuizen, UWV, Amarant, Heineken, Achmea, NHTV, Kunstinitiatieven, familieweekends, verjaardagen). Daarnaast organiseer ik maandelijks terugkomavonden, stiltedagen en komen er retraites en meerdaagsen aan. Momenteel werk ik ook als vaktherapeut op het U-center, een psychotherapeutische kliniek in Epen (z-L).

Categorie 1 lid VMBN, lid en gecertificeerd MBSR/MBCT-trainer van de Vereniging voor Mindfulness (VVM), gekwalificeerd MSC-trainer (Centre for Mindful Self Compassion, USA) en trainer MFY (Making Friends with Yourself, een Mindfulness & Zelf-Compassie training voor jongeren en jongvolwassenen)

 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Limburg.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Limburg.