Roeland Schaddelee

Psychologiepraktijk Denken en Zijn
GZ-psycholoog (BIG), cognitief-gedragstherapeut (VGCT), mindfulnesstrainer (MBCT), compassietrainer (MBCL), supervisor compassietraining
Claudiagaarde 20
1403 JP Bussum

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
06-26996310
E-mail
Website


Werkveld(en)
chronische klachten, arbeid en gezondheid, groepen met open inschrijving, GGZ, individuele trainingen

Ongeacht je humeur, ongeacht de werkdruk, ongeacht het verdriet, ongeacht…   kan het contact maken met het hier en nu een thuiskomen zijn.

Meditatie (Zen, Vipassana, Mindfulness) is sinds 1987 een belangrijk deel van mijn leven. In eerste instantie ben ik ermee gestart als manier om mijn concentratie te verbeteren, maar al snel merkte ik dat meditatie meer is dan een techniek. In elke fase van mijn leven krijgt het weer op een andere manier betekenis: in mijn werk, in mijn relatie, in het vaderschap, in het omgaan met ziekte en verlies. Keer op keer ontdek ik dat het leven niet maakbaar is, maar dat ik er wel zelf betekenis aan kan geven door de manier waarop ik me tot het leven verhoudt.

Sinds 1999 heb ik in diverse instellingen voor geestelijke gezondheidzorg gewerkt. In 2012 ben ik mijn werk voor GGZ instellingen gaan combineren met een eigen praktijk. Sinds oktober 2018 richt ik mij volledig op de eigen praktijk. In mijn eigen praktijk zie ik ook mensen voor individuele therapie.  

In 2006 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met mindfulnesstraining. Ik was direct geraakt door de elegante wijze waarmee deze methode twee paden samenvoegde,  die ik tot dan toe gescheiden had bewandeld. Sindsdien heb ik meer dan vijftig trainingen begeleid zowel binnen GGZ-instellingen, als ook binnen mijn eigen praktijk.

Steeds opnieuw ben ik onder de indruk van de kracht die deze methode heeft om levens te veranderen, op een eenvoudige praktische manier, zonder zweverigheid. 

www.mindfulnesspsycholoog.nl

www.denkenenzijn.nl

Agenda

 • Mindfulnesstraining MBCT

  Bussum
  Start op: 26-01-2024

  Mindfulnesstraining (MBCT)

  Op vrijdag 26 januari 2024 start wederom een Mindfulnesstraining (MBCT) aan de rand van de heide in Bussum. De begeleiding is in handen van Roeland Schaddelee, GZ-psycholoog, cognitief gedragstherapeut, geregistreerd mindfulness- en compassietrainer.

  Er wordt gewerkt op vrijdagochtenden van 10:00-12:30 uur. De locatie is goed bereikbaar per auto vanaf de A1 (gratis parkeren).

  Links voor meer info:

  -> nadere informatie

  -> lees ervaringen van deelnemers

  Aarzel niet om contact op te nemen voor nadere informatie of een vrijblijvende kennismaking.

  Roeland Schaddelee

  06-26996310

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.