Sanne Hokke

Happiness Center
Fysiotherapeut, Mindfulnesstrainer, Yogadocent/therapeut
1214 KV Hilversum

Tergooi Ziekenhuis
Van Riebeeckweg 212
1213 XZ Hilversum

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
groepen met open inschrijving
bedrijfsleven
arbeid en gezondheid
chronische klachten
individuele trainingen
Contact
E-mail
Website

6 jaar geleden kwam ik met mindfulnes in aanraking. Ik volgde een yogaopleiding. Tijdens de yogaoefeningen ervoer ik ontspanning, wat ik heerlijk vond! Ik kwam tot de ontdekking, dat ik vaak veel last van spanning/stress had. Ik stelde hoge eisen aan mezelf en dit verminderde mijn vitaliteit. Het bleek niet gemakkelijk deze voortdurende spanning  te verminderen. Ik merkte dat ik meer dan yoga nodig had om mijn veerkracht te vergroten. En zo kwam ik uit bij mindfulness. Mindfulness hielp (en helpt) mij om patronen te ontdekken en herkennen, minder te piekeren en ruimte te creeren voor inzicht en inspiratie.

Een paar jaar later voltooide ik de opleiding tot mindfulnesstrainer aan het Centrum voor Mindfulness in Nijmegen. Gemotiveerd om mensen de wereld van mindfulness te laten ontdekken/ervaren.

Ik ben werkzaam als klinisch fysiotherapeut binnen Tergooi ziekenhuis, waar ik een jarenlange ervaring heb opgebouwd op de oncologie-/interne-/orthopedie- en neurologie-afdeling. Daarnaast geef ik binnen mijn eigen bedrijf Happiness Center (therapeutische) yogalessen in Hilversum.

Je kunt bij mij terecht voor de officiele MBSR training, maar ook voor individuele mindfulnesstrainingen.

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.