Sanne van Wamel

Your Healthy Mind
NOBCO Stress & Burn-out Coach, ACT Coach en VMBN Mindfulness Trainer cat. 1
Begoniastraat 10
6658EB Beneden Leeuwen

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
groepen met open inschrijving
bedrijfsleven
arbeid en gezondheid
onderwijs
overheid
individuele trainingen
overige werkvelden
Contact
0645128190
E-mail
Website

Welkom!

Ik ben Sanne van Wamel (1985) en heb in het jaar 2020 Your Healthy Mind opgericht, nadat ik hersteld ben van een burn-out en depressie. En waarom? Ik heb passende hulp en begeleiding gemist in mijn herstelperiode. De traditionele weg met hulpverleners was voor mij niet helpend. Van de huisarts, naar medicatie, praktijkondersteuner, psycholoog, haptonoom, groepstherapieën, psychiater… Het waren andere hulpverleners en ervaringen die mij er bovenop brachten met duurzaam effect. Coaching, mindfulness en het ervaren van stilte retraites. Het interne onderzoek door mindfulness en retraites hebben mij andere inzichten gegeven die geen enkele andere hulpverlener mij heeft kunnen bieden. Coaching maakte alles toepasbaarder. De inzichten die ik ontdekte, kon ik gelijk toepassen in mijn dagelijks leven waardoor ik snel stappen vooruit kon zetten.

Dit alles heeft mij geïnspireerd om anderen met soortgelijke klachten (persoonlijke ontwikkeling, stress & burn-out en depressie) professioneel te begeleiden met coaching, mindfulness en training. Als Stress & Burn-out Coach ben ik aangesloten bij de NOBCO en als Mindfulness trainer cat. 1 bij de VMBN.

 

Als ervaringsdeskundige én vakspecialist bied ik het volgende aan rondom Mindfulness:

- 8-weekse MBSR|MBCT Mindfulness basistraining

- 8-weekse MBSR|MBCT Mindfulness basistraining voor jongeren (of 16 weken à 1 uur)

 

Wil je graag eerst persoonlijk kennismaken met mij? Voel je vrij om een online kennismakingsgesprek aan te vragen via mijn website.

 

Met vriendelijke groet,

Sanne van Wamel

Your Healthy Mind

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Gelderland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Gelderland.