Serge Feldmann

Mindfulness & Compassie Rotterdam
Studentendecaan, coach en Mindfulness-trainer
Veluwemeer 21
3068 KM ROTTERDAM

Lidmaatschap categorie: 2
Werkveld(en)
individuele trainingen
onderwijs
arbeid en gezondheid
groepen met open inschrijving
Contact
E-mail
Website

Oprichter van Mindfulness & Compassie Rotterdam is Serge Feldmann (1974). Hij werkt al ruim 20 jaar als trainer en coach op het gebied van persoonlijke effectiviteit en communicatie voor zowel commerciële als non-profit organisaties en met een grote diversiteit aan doelgroepen. Men typeert hem als bevlogen, empathisch, humoristisch en met oog voor een veilige sfeer die uitnodigt tot reflectie en leren. Serge heeft een Human Resource Development achtergrond en volgde diverse specialistische opleidingen tot coach en trainer. Hij volgde de opleiding tot mindfulness- en compassietrainer en bezocht en bezoekt diverse lange retraites en verdiepingsmodules Hij werkt ook als studentendecaan op een Hogeschool in Rotterdam en geeft aldaar ook mindfulness- en compassiecursussen.

Ik was lange tijd bekend met overmatig piekeren, stressklachten en stemmingswisselingen. Het leverde me op mijn vijfentwintigste jaar een fikse burn-out en depressie op die me 9 maanden uitschakelde. Ik leerde toen in therapie dingen anders te doen en eerder signalen te herkennen maar de kern van mijn klachten was daarmee niet verdwenen. Er miste een overkoepelende manier van kijken, denken en doen die werkelijk antwoord gaf op vragen als: hoe word ik iemand die in balans is en blijft bij tegenslagen, met zelfvertrouwen, geduld en plezier. En vooral ook met meer controle over denken, voelen en handelen. Mindfulness en Compassie waren het antwoord op al die vragen. Er is voor mij niets anders dat zo krachtig, praktisch en helder is als wat in de Mindfulness en Compassietraining onderwezen en geoefend wordt.′ 

Ook individeel mogelijk. Daarnaast stiltesessies en coaching o.b.v. Mindfulness, Compassie en ACT (Acceptance Commitment Therapy)

 

 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Zuid-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Zuid-Holland.