Sjoerd van der Linden

De Padvinderij mindfulness
mindfulnesstrainer
IJplein 460
1021 LX AMSTERDAM

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
groepen met open inschrijving
bedrijfsleven
individuele trainingen
Contact
0644026853
E-mail
Website

Ik ben Sjoerd van der Linden en De Padvinderij mindfulness is mijn uitvalsbasis om mindfulness en levenskunst uit te dragen. Ik heb ook een website onder mijn eigen naam. Daar prijs ik mezelf aan als freelance tekstschrijver en journalist. Dat doe ik al sinds 2006.

In 2013 liep ik vast in mijn leven. Dat ging behoorlijk ver: op een gegeven moment was ik vrijwel elke dag doodsbang dat ik een vreselijke ziekte onder de leden had. En als de angst voor de ene ziekte verdween, kwam er wel weer een angst voor een andere ziekte.

Ik heb hulp gezocht en zo ben ik in aanraking gekomen met mindfulness. Aandacht voor mijn binnenwereld, regelmatig even stilstaan en luisteren wat zich daar afspeelt, is onmisbaar voor mij. Letterlijk, want als ik het een tijdje niet doe, kom ik in de problemen.

Sinds ik regelmatig oefen en merk hoe mij dat helpt, zie ik om mij heen dat meer mensen baat zouden hebben bij wat meer stilte, wat meer ruimte voor zichzelf. Misschien wel iedereen. Dat heeft me doen besluiten om een opleiding te volgen tot mindfulnesstrainer. In maart 2019 hoop ik mijn certificaat te halen. Eind 2018 gaf ik mijn eerste training.

Ik richt mij in eerste instantie op mensen zoals ik: levend in de grote stad, freelancer of soortgelijke precaire omstandigheden, weinig bemiddeld maar met grootse dromen - hoe blijf je overeind in deze maatschappij, hoe maak je keuzes waar je wel bij vaart?

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.