Suzan Oostvogels

MindfulCentrum
Mindfulness & Compassie trainer, Psycholoog en Coach
Binnen Walevest 46
3311 AB Dordrecht

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
overige werkvelden
individuele trainingen
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
Contact
0633337371
E-mail
Website

Mijn naam is Suzan Oostvogels, no-nonsens psycholoog en expert op het gebied van mindfulness en zelfcompassie. Ik wil mindfulness toegankelijk maken op een praktische, frisse en aansprekende manier. Zonder ingewikkeld gedoe of geitenwollensokken gezeur, met diepgang.

Mindfulness is voor mij een bijzonder simpele en effectieve manier om om te gaan met de uitdagingen in werk en leven. Dat wil ik dolgraag doorgeven aan anderen die net als ik soms stapelgek worden van hun piekerfabriek of juist doorslaan in de ratrace van alleen maar doen. Mijn achtergrond in de psychologie, mindfulness en yoga vormen samen met mijn ervaring in het bedrijfsleven en mijn ongekende enthousiasme een fijne combinatie om te werken vanuit mijn hart.

Ik geef mindfulness en compassietrainingen voor particulieren uit de regio′s: Dordrecht, Papendrecht, Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht. Daarnaast kun je bij mij ook terecht voor individuele trainingen, retraites in binnen- en buitenland en geef ik trainingen in het bedrijfsleven. Wil je meer weten over mij? Neem gerust contact met me op!

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Zuid-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Zuid-Holland.