Suzan Oostvogels

MindfulCentrum
Psycholoog, Mindfulness & Compassie trainer en Yoga teacher
Binnen Walevest 46
3311 AB Dordrecht

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
individuele trainingen
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
Contact
0633337371
E-mail
Website

Mijn naam is Suzan Oostvogels. Ik ben opgeleid tot psycholoog en eigenaar van het MindfulCentrum in Dordrecht. Na mijn psychologie opleiding heb ik me gespecialiseerd in mindfulness en zelfcompassie omdat dit mij zelf zoveel heeft gebracht.

Mindfulness is voor mij een bijzonder simpele en effectieve manier om om te gaan met de uitdagingen in werk en leven. Dat wil ik dolgraag doorgeven aan anderen die net als ik soms stapelgek worden van hun piekerfabriek of juist doorslaan in de ratrace van alleen maar doen. 

Ik geef mindfulness en compassietrainingen voor particulieren uit de regio′s: Dordrecht, Papendrecht, Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht. Daarnaast kun je bij mij ook terecht voor individuele trainingen, online trainingen, retraites in binnen- en buitenland en geef ik mindfulness trainingen in het bedrijfsleven. Wil je meer weten over mij? Neem een kijkje op de website, lees ervaringen van anderen of neem gerust contact met me op!

Agenda

 • Retraite

  Ibiza
  Start op: 23-05-2021

  In ons drukke leven is het essentieel om af en toe de boel de boel te laten, uit die ratrace te stappen en weer terug te gaan naar jezelf. Even weg uit de dagelijkse drukte en hectiek, stil worden en weer verbinden met jezelf en met wat werkelijk belangrijk is, voor jou.

  Wil jij nieuwe inzichten opdoen? Tijd nemen voor reflectie? Gun jij jezelf ruimte om te ontspannen en op te laden? Om echt even uit te zoomen en vanaf een afstandje te kijken naar je jezelf en jouw leven? Wil je naast meditatie, yoga en schrijfoefeningen ook een week heerlijk verwend worden met gezond en (h)eerlijk eten, niets moeten en bijzondere plekjes op Ibiza ontdekken?

  Of je nu beginnend mindfulness- of yoga beoefenaar bent, of een ervaren yogi, we ontvangen je graag. Er zijn slechts 12 plekjes. Zo kun je in een kleine, intieme en fijne groep jouw retreat op Ibiza beleven. Persoonlijk, met alle aandacht en vanuit liefde volledig verzorgd. Voor alle info, kijk op mijn website of neem contact op.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Zuid-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Zuid-Holland.