Thea Legeland

Mindfulness Centrum Doetinchem | Het Therapiehuis
Mindfulnesstrainer, ACT-therapeut, integratief therapeut
Vuurlinie 6 a
5758 RN Neerkant

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
groepen met open inschrijving
Contact
06-12271928
E-mail
Website

Welkom bij Mindfulness Centrum Doetinchem, annex Het Therapiehuis.

In 1992 zag ik Jon Kabat-Zinn en de mindfulness training in de Teleac TV-serie Gezondheid en Geest. De waarde van de training was mij direct duidelijk. Voor mijzelf, om mindfulness toe te passen in mijn eigen leven en open te leren kijken naar mezelf. Voor anderen, omdat in mij de wens duidelijk werd om als trainer mensen te helpen zichzelf te (her)vinden. Mijn opleiding begon in 2002 met een training bij Johan Tinge in Utrecht. Door de waardevolle effecten ervan kreeg mindfulness een plaats in mijn dagelijks leven. In  2003 volgde ik de MBSR-Professional Training onder leiding van de zeer inspirerende Jon Kabat-Zinn. Een bijzondere ervaring!
Sindsdien organiseerde ik trainingen in Megchelen, Doetinchem en Enschede.
In 2010 rondde ik de Post-Hbo-opleiding in Utrecht af

In 2012 heb Mindfulness Centrum Doetinchem opgestart. onder één dak met Het Therapiehuis. In groepsverband of individueel zijn er meerdere mogelijkheden: Mindfulness stressreductie, Mindfulness Compassievol Leven en Mindfulness en eten.
Na de training zijn oud-deelnemers (ook als de training elders is gevolgd) welkom op de maandelijkse opfrisavonden en de stiltedagen.

Het Therapiehuis is een plek voor persoonlijke verandering. Hulp op maat, met aandacht en tijd.  Meerdere werkvormen zijn beschikbaar, waaronder Acceptance and Commitment Therapy. Mindfulness heeft een belangrijke plaats in deze therapie.

Van harte welkom!Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Brabant.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Brabant.