Wendela Wolters

Wendela Wolters Coaching en Mindfulnesstraining
Psycholoog en relatietherapeut.
Lasondersingel 94
7514 BV Enschede

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
chronische klachten
onderwijs
arbeid en gezondheid
individuele trainingen
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
GGZ
AGZ
Contact
06-83164477
E-mail
Website

Over Wendela Wolters

Inmiddels mag ik mijzelf een ervaren mindfulnesstrainer noemen. Aanvankelijk dacht ik dat de mindfulnesstraining een waardevolle aanvulling in mijn "toolbox" als psycholoog en relatietherapeut zou kunnen zijn, maar het is veel meer dan een cognitieve methode gebleken! Door de mindfulness in mijn leven te integreren kwam ik eruit eigen hand achter hoe dit mij in mijn dagelijks leven veerkrachtiger en helderder maakte, beter toegerust op het omgaan met de dagelijkse uitdagingen.

Ook in mijn praktijk zag ik de heilzame werking van de training. Beide ervaringen liggen daardoor ook ten grondslag aan mijn motivatie om met heel veel plezier en bezieling de kennis van de MBSR/MBCT training verder over te dragen.

Ik geef de MBSR/MBCT training ongeveer 3 keer per jaar (zie agenda) op open inschrijving aan de Lasondersingel 94 te Enschede.

Daarnaast geef ik de training aan leraren voor Mindful Onderwijs en aan clienten die burnout klachten ervaren voor Vitaliteit in Arbeid (Mediant).

Naast de groepstrainingen bied ik de training ook individueel aan, hiermee kan ik het programma iets meer op maat toesnijden.

Voor meer informatie bent u van harte welkom om telefonisch of per email contact op te nemen.

 

 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Overijssel.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Overijssel.