Wout Janssens

KrachtigKompas
Mindfulnesstrainer
3543BH Utrecht

Lidmaatschap categorie: 2
Werkveld(en)
groepen met open inschrijving
psycho-sociale oncologie
Contact
0619947193
E-mail
Website

Graag stel ik me aan je voor. Ik ben Wout Janssens en woon in Utrecht Terwijde samen met mijn vriendin. Ik ben sinds 2015 werkzaam als fysiotherapeut in de revalidatie van ouderen. In mijn vrije tijd vind ik het fijn een wandeling te maken in de natuur (met of zonder hond) en sport of lees ik graag.

Op jonge leeftijd heb ik mijzelf goed leren kennen en daardoor ook snel kunnen vinden wat mij blij maakt; andere mensen helpen. Later merkte ik dat daar nog iets bijgekomen was; andere mensen helpen zichzelf te ontwikkelen en zo het leven fijn te maken.

In 2011 ben ik al in aanraking gekomen met mindfulness. In 2018 heb ik de basisopleiding tot mindfulnesstrainer gevolgd en afgerond bij het Centrum voor Mindfulness. In de loop van 2021 zal ik de vervolgopleiding afronden.

Ik gun het jou en anderen ook om gelukkiger te zijn en minder last van stress te hebben. Om beter met jezelf, je gedachtes en je gevoelens te leren omgaan. Daarom wil ik graag de kracht en de positieve kanten van mindfulness doorgeven. Om de mooie dingen in het leven op te kunnen merken en minder te piekeren.

Iedereen komt in het leven bepaalde moeilijkheden tegen. En ik geloof dat iedereen kan leren om hiermee om te gaan. Mindfulness kan je helpen om helderder waar te nemen.

Ik ben geïnteresseerd in wie jij bent. Graag help ik je om samen met jou te onderzoeken of mindfulness iets voor jou is. Ga naar www.krachtigkompas.nl!

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Utrecht.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Utrecht.