Vacature communicatiecommissie

social media apps op telefoon

We zoeken versterking voor de communicatiecommissie. Ben jij een kei in social media en webcontent? Dan zoeken we jou! De VMBN wil beter zichtbaar en vindbaar zijn online, zodat we als vereniging nog beter kunnen bijdragen aan de positionering en profilering van mindfulness based programs en onze trainers. We hebben daarom behoefte aan een uitvoerende contentspecialist met kennis van social media en websites.

Wat ga je doen?

Naast de reguliere communicatie van de vereniging hebben we een aantal projecten gepland dit jaar. Eén daarvan is de vernieuwing van onze website. Verder werken we aan verbetering van onze herkenbaarheid en zichtbaarheid. Zowel online als offline.
Jouw taken bestaan uit het verbeteren van onze online zichtbaarheid en herkenbaarheid. Het maken en uitvoeren van een goede contentplanning en strategie. Uiteraard in samenwerking met je collega’s van de communicatiecommissie en het bestuur.
We vragen je wekelijks 2 uur tijd te investeren, verspreid over de week. Hiervoor is een urenvergoeding beschikbaar.

Wie ben je?

We zoeken iemand uit onze vereniging met kennis van en ervaring met online communicatie.

Je hebt:

  • kennis van en ervaring met pr/communicatie
  • verstand van websitecontent en -structuur
  • expertise in social media en webcare
  • ervaring met content-management-systemen en webcare-tools
  • goede ideeën over het verbeteren van onze online zichtbaarheid en herkenbaarheid
  • tijd en zin om daar ook inhoudelijk en praktisch invulling aan te geven.

De communicatiecommissie

De communicatiecommissie bestaat nog maar kort, sinds november 2020. We zijn dus nog in opbouw. De commissie bestaat uit bestuurslid Rosetta Kooistra,  beleidscoördinator Carien Olbers, redacteur Mirjam Jochemsen en VMBN-lid Susan Engelhardt.

Meer weten of je interesse melden?

Ben jij de persoon die we zoeken? Neem contact op met  Carien Olbers om je interesse kenbaar te maken. Ook als je meer wil weten kun je Carien benaderen.