Collectief lidmaatschap ZZP Nederland

VMBN-leden kunnen gebruik maken van een collectief lidmaatschap van ZZP Nederland.

Voor €18,50 per jaar (excl. btw) kun je bij ZZP Nederland terecht voor deskundige informatie over ondernemerschap (helpdesk, website, nieuwsbrieven), en – tegen sterk gereduceerd tarief – voor diensten als verzekeringen, boekhoudpakketten en juridisch advies. ZZP Nederland is ook belangenbehartiger voor zzp’ers richting ‘Den Haag’.

Aanmelden met deze link (actiecode: VMBN)

Uit de informatie van ZZP Nederland voor de VMBN:

ZZP Nederland is met bijna 50.000 aangeslotenen de grootste onafhankelijke zzp-organisatie van Nederland. Aangesloten ondernemers profiteren van deskundige informatie door een persoonlijke en toegankelijke helpdesk, de website en de digitale nieuwsbrieven. De focus ligt primair op de verbetering van het ondernemerschap van de zzp’er. Daarnaast dient ZZP Nederland de bijna aangesloten zelfstandigen door kwaliteitsdiensten in te kopen met collectiviteitskorting.

De bij ZZP Nederland aangesloten zelfstandigen vormen tevens de achterban van Stichting ZZP Nederland voor de belangenbehartiging in Den Haag. Bundeling van krachten geeft invloed op wet- en regelgeving in Den Haag. Doel is meer ruimte voor vrije ondernemers zonder door de overheid opgelegde verplichtingen, met behoud van de fiscale ondernemersvoorzieningen.

Daarnaast is er ZZP Nederland Verzekeringen.  ZZP Nederland Verzekeringen opereert met een volledige AFM-vergunning. Niet afhankelijk van maatschappijen en niet afhankelijk van het verkoopresultaat adviseren geven wij objectief advies. Voorop staat een duidelijke voorlichting, zoals dat past binnen het beleid van een belangenbehartiger.

Voordelen bij Collectieve Aansluiting

Individueel:

  • De kosten van aansluiting zijn € 18,50 p.p. per jaar excl. btw in plaats van € 22,50 excl. btw; VMBN-leden die al bij ZZP Nederland zijn aangesloten, worden omgezet naar het collectieve tarief.
  • Elke zzp’er ontvangt een eigen inlogcode voor het ledengedeelte van de website. Dit biedt toegang tot alle dienstverlening en voordelen;
  • Inkoopvoordelen dienstverlening en producten gelden voor alle individuele aangesloten zzp’ers;
  • Financieel en verzekeringsadvies (via ZZP Nederland Verzekeringen);
  • Onbeperkt opvragen van informatie en individueel advies via onze Ondernemershelpdesk;

Voor ons samen als vereniging:

  • Lobbywerkzaamheden worden ondersteund vanuit Stichting ZZP Nederland; de vereniging kan ook uitgenodigd worden voor deelname aan de adviesraad;
  • Onze lobbydoelen kunnen door (Stichting) ZZP Nederland specifiek worden meegenomen;
  • Onze bijeenkomsten kunnen in de agenda op de website van ZZP Nederland en in de nieuwsbrief vermeld worden.

Meer informatie:

Website ZZP Nederland /ZZP-NL FOLDER ALGEMEEN_2020-1 (pdf)/ ZZP-NL Informatieblad (2020-2) (pdf)