Voor leden

Mijn VMBN

Sommige informatie is alleen toegankelijk voor leden van de VMBN. Om deze informatie te kunnen bekijken moet je inloggen als lid. Heb je je inloggegevens niet meer, stuur dan een berichtje naar het secretariaat (info@vmbn.nl). Je krijgt de inloggegevens dan toegestuurd op het e-mailadres dat in de ledenadministratie staat.

Na inlog kun jij je profiel up-to-date maken en je mindfulnesstrainingen voor cursisten plaatsen. 

Intervisie

Wil je graag deelnemen aan een intervisiegroep bij jou in de buurt, of online? Ga dan naar de pagina over intervisie of log in bij mijn VMBN. Vervolgens ga je naar ‘Beheer mijn gegevens’ en dan naar het menu Intervisie. Je kunt zowel intervisiegroepen zoeken als je eigen intervisie-aanbod invoeren. Je kunt er ook zelf een intervisiegroep opstarten. 

Supervisie

Loop je ergens tegenaan of wil je je graag professionaliseren in je vak? Het volgen van supervisie, bij een door de VMBN erkend supervisor, brengt je verder in je persoonlijke ontwikkeling en je vakmanschap. Lees verder op de pagina’s over supervisie.

Retraites

Zoek je informatie over het volgen van retraites? Ga dan naar de pagina over retraites.  

Nascholingen

 Zie de pagina Nascholingen Trainers

Mindfulness Register

Ben je lid van de VMBN en nog niet geregistreerd in het landelijk Mindfulness Register? Lees dan verder op de pagina’s onder Kwaliteitsbeleid.