Agenda VMBN Bijeenkomsten en Ontmoetingen

Op deze pagina vind je de (voorlopige) planning van activiteiten voor leden. Wil je deelnemen aan een van deze bijeenkomsten, noteer dan de datum alvast in je agenda. Zodra de knop Aanmelden zichtbaar is kan je je voor deelname inschrijven. Deze bijeenkomsten zijn -tenzij anders vermeld-  alleen toegankelijk voor leden van de VMBN. Verslagen van Ontmoetingen en andere bijeenkomsten kan je vinden door in te loggen in het ledengedeelte, onder het tabblad: “Ontmoetingen”.

datum tijd soort bijeenkomst locatie aanmelden
2 sept. 2024 19:30 – 20:30 Ontmoeting belichaamd trainen – Mariet Rutten online Volgt
16 oktober 2024 hele dag Landelijk Mindfulness Symposium Kasteel Woerden
najaar datum en tijd volgt Ontmoeting: Betekeniseconomie – Kees Klomp online

 


Ontmoeting Belichaamd trainen

Mariet Rutten – 2 september 2024 om 19.30 uur

In deze ontmoeting legt mindfulnesstrainer en opleider Mariet Rutten uit wat de inhoud is van de opleiding Belichaamd trainen.
Binnenkort volgt hier uitgebreide informatie over deze ontmoeting.


Kees Klomp BetekeniseconomieOntmoeting Betekeniseconomie

Bouwstenen voor een Duurzame Toekomst met Kees Klomp

In samenwerking met VMBN Werkgroep Klimaat.

Ontdek hoe mindfulness en de ‘betekeniseconomie’ hand in hand gaan in onze aankomende lezing met Kees Klomp. Deze sessie is perfect voor mindfulness trainers en andere geïnteresseerden die willen zien hoe persoonlijke groei en sociale verandering samen kunnen komen. Kees Klomp, een bekende expert op het gebied van de ‘betekeniseconomie’ en een toegewijde boeddhist, deelt zijn visie op het creëren van een economie die ons individuele levensbestaan koppelt aan het universele levensbestaan waarbij ecologie het uitgangspunt is.

Informatie over de Ontmoeting
De exacte datum en tijd van de Ontmoeting met Kees Klomp staat nog niet vast. Er was al een bijeenkomst gepland, maar vanwege het geringe aantal aanmeldingen hebben we besloten deze bijeenkomst te verplaatsen naar het najaar.

Datum: najaar 2024, datum volgt
Plaats: online
Begeleiding: Kees Klomp
Voor wie: voor leden en niet-leden