Actief voor de VMBN

Wil je actief worden in de VMBN?

De drijvende kracht achter onze vereniging is de inzet van onze leden. Wij groeien snel en daarom zijn we altijd op zoek naar mensen die een bijdrage willen leveren aan het bestuur of een commissie, werkgroep of taskforce.

Als je belangstelling hebt, stuur dan een e-mail naar ons secretariaat. Geef aan op welk gebied je actief zou willen worden binnen de VMBN. Vermeld erbij hoe en wanneer je bereikbaar bent en sluit eventueel je cv bij. Natuurlijk ben je ook zeer welkom om te reageren op onderstaande vacature.

Dank je wel!

Gezocht: leden voor de Werkgroep Positionering mindfulness (in oprichting)

De waarde van mindfulness wordt steeds duidelijker in meer sectoren in de samenleving. De VMBN investeert zodoende voortdurend in de samenwerking met die partijen die in de sectoren een rol spelen. Denk hierbij onder andere aan zorgverzekeraars en werkgeversorganisaties. Om onze aanwezigheid te verstevigen en uitbreiden zoeken wij actieve leden die met ons invulling willen geven aan het uitzetten van een goede strategie om mindfulness in de samenleving te helpen verankeren. Ben jij bekend in het netwerk van een van de sectoren dan kunnen wij jouw hulp goed gebruiken. Hoe? Dat verkennen we graag met elkaar.

Heb je belangstelling of wil je meer info? Neem dan contact op met bestuurslid Frodo de Valk