Actief voor de VMBN

Wil jij actief zijn voor onze vereniging?

De drijvende kracht achter onze vereniging is de inzet van onze leden. Wij groeien snel en daarom zijn we altijd op zoek naar mensen die een bijdrage willen leveren aan het bestuur, een commissie of werkgroep. We heten leden die een Ontmoeting van leden voor leden willen organiseren rond een voor mindfulnesstrainers relevant thema, ook van harte welkom. 

Als je belangstelling hebt, stuur dan een e-mail naar ons secretariaat. Geef aan op welk gebied je actief zou willen worden binnen de VMBN en vermeld erbij hoe en wanneer je bereikbaar bent. Sluit eventueel je cv bij. Natuurlijk ben je ook zeer welkom om te reageren op een van de vacatures.

Dank je wel!

Gezocht: leden voor de werkgroep Positionering Mindfulness (in oprichting)

De waarde van mindfulness wordt steeds duidelijker in meer domeinen van de samenleving. De VMBN investeert zodoende voortdurend in de samenwerking met die partijen die in de verschillende domeinen (gezondheidszorg, onderwijs, arbeid en organisatie, justitie) een rol spelen. Denk hierbij onder andere ook aan zorgverzekeraars en werkgeversorganisaties. Om onze aanwezigheid te verstevigen en uit te breiden zoeken wij actieve leden die met ons invulling willen geven aan het uitzetten van een goede strategie om mindfulness in de samenleving te helpen verankeren. Ben jij bekend in het netwerk van een van de domeinen,  dan kunnen wij jouw hulp goed gebruiken. Hoe? Dat verkennen we graag met elkaar.

Heb je belangstelling of wil je meer info? Neem dan contact op met bestuurslid Frodo de Valk