Ita Duursema

Ita Duursema Coaching en Training voor veerkracht in werk en leven
Mindfulnesstrainer MBSR/MBCT, Compassietrainer, ACT-trainer
Oosterhoutstraat 49
9401 NC ASSEN

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
06-23023935
E-mail
Website


Werkveld(en)
groepen met open inschrijving, bedrijfsleven, arbeid en gezondheid, onderwijs, overheid, chronische klachten, individuele trainingen, overige werkvelden

Specialisatie(s)
MBSR, MBCL

Domein(en)
arbeid en organisaties, gezondheidszorg, jeugd en gezin, onderwijs, overheid

Ik geef de MBSR/MBCT-training met open inschrijving en incompany voor werkenden, werkzoekenden of mensen die ziek thuis zijn. Ook geef ik Mindful-yoga voor mensen die het nog niet toehebben aan een 8-weekse training of als ′onderhoud′ een uurtje per week Mindful-yoga beoefenen. Daarnaast geef ik de Mindfulness-vervolgtraining ACT (Acceptance and Commitment Therapy) voor Lichter Leven. Bij ACT nodig je gevoelens als angst, onzekerheid of verdriet om naast je te komen zitten. Zodat je met die gevoelens kunt ′zijn′ in plaats van dat ze je bepalen. In de ruimte die dan ontstaat ga je na wat je belangrijk vindt in je leven. En kom je in ACTie. Je gaat het leven leiden dat jij waardevol vindt. Tot slot geef ik de Compassietraining aan mensen die behoefte hebben aan meer zachtheid en mildheid voor zichzelf en die kwaliteiten ook in hun omgeving tot bloei willen laten komen.

Mindfulness is de basis geworden van mijn manier van trainen, coachen en begeleiden. Ik noem het ′slow coaching′ een manier van begeleiden met ruimte voor bezinken en beklijven. De bijeenkomsten zijn intensief en diepgaand. De tijd ertussen is nodig voor reflectie en actie.

Zo werken we samen toe naar een duurzame ontwikkeling, ook in taaie en (schijnbaar) vastgelopen processen. Zoals terugkerende burnout, vaker het gevoel hebben van ′niet de juiste persoon op de juiste plaats te zijn′ of regelmatig machteloosheid ervaren als professional die met mensen werkt. Juist met die vraagstukken houd ik me graag bezig! Je bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek.

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Drenthe.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Drenthe.