Ita Duursema

Ita Duursema Coaching en Training voor veerkracht in werk en leven
mindfulnesstrainer MBSR/MBCT, ACT-trainer, loopbaanadviseur, burnout-begeleider, supervisor/coach
Oosterhoutstraat 49
9401NC ASSEN

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
groepen met open inschrijving
bedrijfsleven
arbeid en gezondheid
onderwijs
overheid
chronische klachten
individuele trainingen
overige werkvelden
Contact
06-23023935
E-mail
Website

Ik geef de MBSR/MBCT-training met open inschrijving en incompany voor mensen die werkend, werkzoekend of tijdelijk ziek thuis zijn. Ook geef ik Mindful-yoga voor mensen die het nog niet toehebben aan een 8-weekse training of als ′onderhoud′ een uurtje per week Mindful-yoga beoefenen. Daarnaast geef ik de Mindfulness-vervolgtraining ACT (Acceptance and Commitment Therapy) voor Lichter Leven. Bij ACT nodig je gevoelens als angst, onzekerheid of verdriet om naast je te komen zitten. Zodat je met die gevoelens kunt ′zijn′ in plaats van dat ze je bepalen. In de ruimte die dan ontstaat ga je na wat je belangrijk vindt in je leven. En kom je in ACTie. Je gaat het leven leiden dat jij waardevol vindt. Zodat je de lichte toon (weer) kunt herkennen in je leven.

Mindfulness is de basis geworden van mijn manier van trainen, coachen en begeleiden. Ik noem het ′slow coaching′ een manier van begeleiden met ruimte voor bezinken en beklijven. Geen eindeloze trajecten maar steeds na 5 gesprekken een evaluatiemoment gericht op realiseren van de vooraf opgestelde doelen. De bijeenkomsten zijn intensief en diepgaand. De tijd ertussen is nodig voor reflectie en actie.

Zo werken we samen toe naar een duurzaam resultaat, ook in processen die taai en (schijnbaar) vastgelopen zijn. Zoals terugkerende burnout, vaker het gevoel hebben van ′niet de juiste persoon op de juiste plaats te zijn′ of regelmatig machteloosheid ervaren als professional die met mensen werkt. Juist die vraagstukken zijn voor mij een uitdaging en houd ik me graag mee bezig! Je bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek.

Agenda

 • Stiltedag

  ASSEN
  Start op: 07-11-2021

  Locatie: Kantoorverzamelgebouw Oostersingel 23 9401 JZ Assen

  Tijdstip: 10.00-16.00 uur

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Vervolgtraining

  Assen
  Start op: 16-11-2021

  Op dinsdagavond 16 november van 19.00-21.00 uur start de Mindfulness-vervolgtraining ACT (Acceptance and Commitment Therapy) voor Lichter Leven. In 5 sessies van 2 uur oefen je, na uitleg, met het ACT-gedachtegoed toe te passen in jouw dagelijks leven. Het is de bedoeling dat je ook thuis, tussen de bijeenkomsten door, met ACT bezig bent. Pas dan heb je er écht iets aan. En komt er stapje-voor-stapje licht en lucht in je leven. De overige data zijn: 23, 30 november,7 en 14 december 2021. Locatie: Kantoorverzamelgebouw Oostersingel 23 Assen. Deelnamekosten: €225,- (inclusief werkmap en geluidopnames) voor particulieren. als de werkgever de kosten betaalt, is het €300,-. Werkgevers investeren steeds meer in op Mindfulness gebaseerde trainingen, via een budget voor ziekteverzuimpreventie of persoonlijke ontwikkeling. Ook via Arbo-diensten of UWV zijn er soms mogelijkheden om tegemoetkoming in de kosten aan te vragen.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Drenthe.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Drenthe.