Karin Stam

Karin Stam Mindfulness
Mindfulness trainer
3892 VR Zeewolde

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
overige werkvelden
kinderen en jeugd
chronische klachten
onderwijs
groepen met open inschrijving
Contact
0615264282
E-mail
Website

(Her)vind je eigen kracht!

Mindfulness gaat wat mij betreft over het bewust worden en inzetten van de eigen kracht. Mindfulness is een manier om de ervaringen van alle dag tegemoed te treden en je er toe te verhouden met openheid en mildheid. Mindfulness gaat niet over WAT je doet, maar over HOE je dat doet. Hoe behoud je de regie over je eigen leven. Of als je deze kwijt bent; hoe kom je weer zelf aan het roer.

Door de beoefening van Mindfulness heb ik meer balans in mijn leven. Mijn enthousiastme en ervaringen wil ik graag delen met anderen. Als mindfulnesstrainer leer ik mensen op een rustige, milde en praktische manier om te gaan met (moeilijke) situaties in hun dagelijks leven. Dat kan bijv. ziekte, pijn, verlies of (werk)stress zijn. Ik vind het belangrijk dat de training handvatten biedt die je direct in de dagelijkse praktijk kunt toepassen.   

Ook voor wie zichzelf beter wil leren kennen of voor wie wil leren mediteren is Mindfulness een mooie ingang.

Opgeleid als Mindfulness-trainer (MBSR) en MindfulKids-trainer volg ik regelmatig bijscholingen en retraites op het gebied van Mindfulness en meditatie. Ik heb ervaring met divere soorten groepen, zowel volwassenen, kinderen als mensen met een verstandelijke beperking.

 

Meer informatie is te vinden op mijn website: www.karinstam.com

Mailen kan ook: karinstam.mindfulness@gmail.com

En je kunt me volgen via Facebook: www.facebook.com/KarinStamMindfulness

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Flevoland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Flevoland.