Sabiene Seip-Lip

Nevermindzz
Mindfulnesstrainer en HSP-coach
Mendelssohnlaan 31
9402 RW ASSEN

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
overige werkvelden
individuele trainingen
kinderen en jeugd
chronische klachten
overheid
onderwijs
arbeid en gezondheid
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
Contact
0630341410
E-mail
Website

Tijdens mijn burn-out in 2008 kocht ik een boek over mindfulness. Mijn hoofd was echter te vol en het boek belandde ongelezen in de kast. In 2014 haalde ik het er weer uit tijdens een moeilijke periode. Ik werd gegrepen door de eenvoud en kracht van de mindfulnessoefeningen. Ik volgde zelf een achtweekse mindfulnesstraining MBSR/MBCT en dat heeft mijn leven compleet veranderd. Mijn volle hoofd werd leeg en de stress verdween uit mijn lijf. Mindfulness helpt me met meer rust en aandacht in het leven te staan. Dat gun ik iedereen! Als hoogsensitief persoon (HSP) en moeder van drie hoogsensitieve tieners, ken ik de vele kwaliteiten van hoogsensitiviteit, maar ook de valkuilen. Zeker in onze huidige prestatiegerichte maatschappij is het voor HSP’ers soms lastig zichzelf staande te houden. Ik geef graag meer bekendheid aan de positieve effecten van mindfulness bij (hoogsensitieve) kinderen, jongeren en volwassenen en draag graag bij aan het verspreiden van wetenschappelijke kennis over hoogsensitiviteit en al haar kwaliteiten. Mijn specialisaties zijn mindfulness bij (werk)stress, burn-out en hoogsensitiviteit. Ik geef mindfulnesstrainingen aan kinderen, jongeren en volwassen, zowel in groepen, individueel als online. Ook bied ik mindfulnessworkshops en trainingen aan voor werkgevers in het bedrijfsleven, de zorg en het onderwijs.Voordat ik mijn praktijk voor mindfulness en HSP-coaching startte, werkte ik ruim 22 jaar als communicatieadviseur in het bedrijfsleven en de zorg. 

Agenda

 • Mindfulnesstraining

  Online
  Start op: 02-07-2020

  ONLINE Achtweekse mindfulness groepstraining MBSR/MBCT (max. 3 personen) via een live videoverbinding (via Zoom). Er starten regelmatig groepen, dus meld je vooral aan. Zowel ′s avonds als overdag mogelijkheden. Van harte welkom!

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Individuele mindfulness training

  Online
  Start op: 02-07-2020

  ONLINE Achtweekse individuele mindfulnesstraining MBSR/MBCT. Starten mogelijk op ieder moment, op alle werkdagen. Data en tijden in onderling overleg. Via een live videoverbinding vanuit je eigen veilige thuisomgeving (via Zoom)! Van harte welkom!

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Workshop

  Online
  Start op: 02-07-2020

  ONLINE Introductieworkshop mindfulness. Ervaar zelf wat mindfulness voor je kan betekenen! Via een live videoverbinding vanuit je eigen veilige thuisomgeving (via Zoom). Van harte welkom! Speciale korting geldig tot 1 juni 2020!

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Mindfulnesstraining

  Online
  Start op: 02-07-2020

  ONLINE Achtweekse mindfulness groepstraining MBSR/MBCT (max. 3 personen) via een live videoverbinding (Zoom) vanuit je eigen, veilige thuisomgeving. Van harte welkom!

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Drenthe.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Drenthe.