Teuntje van Leeuwen

To Mind You
Mindfulnesstrainer en coach
Prinsesseweg 30
7958 RT KOEKANGE

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
06-51805556
E-mail
Website


Werkveld(en)
arbeid en gezondheid, groepen met open inschrijving, individuele trainingen

Mijn naam is Teuntje van Leeuwen. Ik ben al vele jaren werkzaam in de gezondheidszorg als verpleegkundige, later als leidinggevende en nu als coach. Na het zelf volgen van een mindfulnesstraining, had ik hier zoveel profijt van , dat ik dacht: "dit gun ik iedereen!". Voor mij was dit de reden om de opleiding voor mindfulnesstrainer te gaan volgen.

Ik geef trainingen op open inschrijving en op het werk.

Bij dit laatste richt ik me voornamelijk op de gezondheidszorg, hier ligt mijn expertise. Binnen de gezondheidszorg verandert er zoveel, dat het voor medewerkers vaak veel stress oplevert. Onderzoek wijst uit dat werken binnen de gezondheidszorg een van de meest stressvolle beroepen is. Ik draag er graag aan bij om medewerkers te leren anders met stress om te gaan! Waardoor zij zich meer ontspannen voelen, veerkrachtiger en minder opgejaagd. En dat resulteert in meer overzicht, effectiever  en creatiever werken.

Voor meer informatie over de open inschrijvingen kijk op: www.meerdanmindful.nl  of neem contact met me op.

Wilt u meer informatie voor de training op het werk, bel me gerust!

Als laatste: ik ben rustig, gevoelig, integer, zorgvuldig en ik hou van mensen. U kunt ervan op aan dat ik mijn werk met volle aandacht zal doen.

Teuntje van Leeuwen

 

 

 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Drenthe.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Drenthe.