.
– Wil je een activiteit aanmelden voor de kalender? Log dan in en ga in Mijn VMBN naar Nascholingsagenda.
– De door de VMBN geaccrediteerde opleidingen verzorgen ook aanvullende scholingsactiviteiten. Kijk voor het aanbod op de websites van deze opleidingen
.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Mindfulness supervisietraining: Integration

28 november @ 09:30 - 30 november @ 16:30

In deze module integreer je het geleerde in de vorige modules en in je zelf gegeven supervisie sessies. Ook hier leer je nieuwe theorie en achtergrond naast nieuwe supervisievaardigheden.

Thema’s:

  • resonantie en parallelle processen,
  • rollen en verantwoordelijkheid,
  • werken met angst en weerstand,
  • groepssupervisie,
  • evaluatie en beoordelingsinstrumenten,
  • integriteit, curriculum, ethiek.

Dit is module 3 van een een serie van drie, die samen de Mindfulness supervisieopleiding vormen. Het programma van de supervisieopleiding richt zich op de mindfulness context, maar na afronding van de opleiding kun je ook professionals in andere werkvelden coachen en begeleiden.

Ingangseis: module 1 en 2. Indien die elders gevolgd zijn, ben je ook welkom. Neem dan even contact op om af te stemmen.

Geaccrediteerd door het Mindfulness register 

Voor meer informatie over de accreditatie, zie PE-online

De training is ervarings-gebaseerd; de mindfulnessbeoefening is de basis van de trainingsdag, en er wordt veel onderling geoefend om het geleerde direct uit te proberen in een veilige setting met kleine groepjes.

Het programma is internationaal – inmiddels hebben collega’s uit meer dan 15 landen het hele programma doorlopen – en biedt een unieke gelegenheid om collega’s uit diverse windstreken te leren kennen en samen te werken en te oefenen. De voertaal is Engels dus een redelijke spreekvaardigheid is gewenst, maar geen perfectie! Voor de meeste deelnemers is Engels niet de moedertaal.

Gegevens

Begin:
28 november @ 09:30
Einde:
30 november @ 16:30
Evenement Categorie:
Site:
https://lotheijke.com/en/agenda/supervision-module-3/

Organisator

Lot Heijke Mindfulness
Telefoon
020-6854592
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Online