Achim Heine

Good mindfulness @ MCM
Mindfulness trainer
Molenstraat 1
1911 BR Uitgeest

Good Mindfulness @ De Ruimte
Mindfulness trainer
Overlekergouw 1
1151 CX Broek in Waterland

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
0647002124
E-mail
Website


Werkveld(en)
overheid, bedrijfsleven, groepen met open inschrijving, chronische klachten, individuele trainingen

Wat betekend ′GOOD mindfulness’?

Good mindfulness gaat uit van het vertrouwen in de goede basiskwaliteiten van de geest van elk mens. Deze basis is gekenmerkt door het besef dat wij er mogen zijn - precies zoals we zijn.

Vanuit dat fundament gaan we de mindfulness training en ons dagelijkse leven in, met al zijn keuzes. 
De trainer zorgt er altijd voor dat de setting bevorderlijk is om je de werkbaarheid van elke staat van geest te kunnen realiseren. Los ervan of jij je goed voelt of niet, je ervaring is altijd goed, onvermijdelijk en werkbaar. Je geest is nooit tegen je of slecht - hij doet zijn best om optimaal te dealen met zijn omstandigheden.

Het is een enorme opluchting om te denken: ‘Er is niets fundamenteel mis met mij’.

Anders gezegd:

Mindfulness helpt aan te wakkeren wat al in ons aanwezig is - onze ′good mind′.

De trainer

Achim Heine is een gepassioneerde meditatie beoefenaar. Hij mediteert dagelijks sinds 1999. In deze periode heeft hij tien lange retraites gedaan. Deze continuïteit en ervaring is wat zijn cursussen bijzonder maakt. Het vallen en opstaan van leren mediteren is zijn tweede natuur.

Achim is sinds 2016 categorie 1 gecertificeerde mindfulness trainer bij de VMBN. Hij volgde de opleidingen aan het Centrum voor Mindfulness te Amsterdam.

“Als ik mediteer voelt dat als een oplaadmoment voor mijn levensenergie. Als ik weinig kan mediteren merk ik dat mijn gedachten makkelijker in spiralen naar beneden belanden en krijgen gewoontepatronen zoals prikkelbaarheid, zelf- twijfel, angst of ongeduld sneller grip op me.”

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.