Alexandra Pils

Mindfulness Centrum Haarlem
Trainer Mindfulness, Coach
Begijnhof 20
2011 HE HAARLEM

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
overheid
arbeid en gezondheid
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
individuele trainingen
overige werkvelden
Contact
0610250077
E-mail
Website

Mijn naam is Alexandra Pils (1972), geboren in het Duitse Heidelberg en woon sinds 2013 in Haarlem samen met mijn man en zoontje van 7 jaar.

Enkele jaren geleden, tijdens mijn drukke fulltime baan als projectmanager marketing en communicatie bij een groot internationaal bedrijf, ben ik zelf in aanraking gekomen met Mindfulness.

Door het positieve effect dat de training op mij had heb ik besloten om zelf de opleiding tot gecertificeerd mindfulnesstrainer (categorie 1 en lid van VMBN) te volgen. Sindsdien heeft Mindfulness een vaste plek in mijn dagelijks leven ingenomen. De positieve effecten hebben mij zozeer overtuigd dat ik dit graag ook met andere mensen wil delen. Wat mij inspireert en intrigeert is dat deelnemers bij iedere mindfulness training weer tot nieuwe inzichten komen.

Inmiddels train ik jaarlijks zo’n 150 mensen, die te maken hebben met een burn-out of andere stress klachten en geef darnaast veel cursussen in bedrijven, rond om interpersoonlijk gedrag, de impact en werking van het brein en gezondheid-thema’s zoals voeding, beweging, slaap of ademtechnieken.

"Vanuit mijn nuchtere Duitse karakter en ook (werk)achtergrond kan je van mij een heldere en gestructureerde aanpak verwachten. De mindfulness trainingen zijn dan ook onderbouwd met theorie en worden afgewisseld met verschillende (meditatie)-oefeningen."

Ik geef tevens ook mindfulness trainingen in Engelse taal.

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.