Angela Wind

Windstilte Mindfulness
Veeteeltstraat 45b
1097WN AMSTERDAM

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
06-30083942
E-mail
Website


Werkveld(en)
groepen met open inschrijving, bedrijfsleven, individuele trainingen

Beste lezer,

Graag stel ik me hier even aan je voor.

Mijn naam is Angela Wind.   In 2007 volgde ik aan de Amsterdamse Herengracht mijn eerste mindfulnesscursus bij Rob Brandsma. Een bijzondere ervaring omdat ik voor het eerst echt kennis maakte met mijn automatische patronen die -zonder dat ik het wist- behoorlijk wat invloed hadden op mijn leven.

Na het volgen van de training en door te blijven oefenen kon ik steeds vaker keuzes maken die goed voor mij waren, daar heb ik nu nog elke dag profijt van. ​ Ik begon me steeds meer in mindfulness te verdiepen. Ik volgde diverse vervolgtrainingen, retraites, workshops, en uiteindelijk de vakopleiding. En in 2017, 10 jaar later, begon ik met ′Windstilte Mindfulness′. Dat had ik nooit kunnen bedenken toen ik in 2007 als deelnemer van de training vol verwachtingen op mijn kussentje plaatsnam. ​

Mijn opleiding tot Mindfulnesstrainer heb ik voltooid bij het Centrum voor Mindfulness  in Amsterdam. Ik beschik over een categorie 1 certificering (dat is de hoogst haalbare categorie). Zoals je op deze pagina kunt zien ben ik geregistreerd bij de beroepsvereniging VMBN. ​ Als trainer ben ik verbonden aan het Centrum voor Mindfulness Amsterdam waar ik eveneens elke eerste vrijdag van de maand een meditatieavond verzorg voor mensen die al eerder een mindfulnesstraining volgde.  Ik ben daarnaast ook aangesloten bij de landelijke organisatie MO Werkverlichting en bied trainingen binnen bedrijven. Ook geef ik op verzoek individuele MBSR sessies binnen bedrijven, of bij mensen thuis. Je kan met mij dus veel kanten op.

Tot april 2018 was ik werkzaam in de Online Marketing voor Singel Uitgeverijen. Ik houd van drummen, zingen, koken, lezen en maak graag lange wandelingen.

Benieuwd wanneer mijn eerstvolgende training start? Kijk hier: www.windstilte.nu/agenda.

Of neem eens een kijkje op mijn blog!

 

Graag tot ziens!

 

Angela Wind.

angela@windstilte.nu

www.windstilte.nu

www.mowerkverlichting.com

www.cvm.nl

 

 

 

 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.