Angela Wind

Windstilte Mindfulness
Veeteeltstraat 45b
1097WN AMSTERDAM

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
groepen met open inschrijving
Contact
06-21209236
E-mail
Website

Beste lezer,

Graag stel ik me hier even aan je voor.

Mijn naam is Angela Wind.   In 2007 volgde ik aan de Amsterdamse Herengracht mijn eerste mindfulnesscursus bij Rob Brandsma. Een bijzondere ervaring omdat ik voor het eerst echt kennis maakte met mijn automatische patronen die -zonder dat ik het wist- behoorlijk wat invloed hadden op mijn leven.

Na het volgen van de training en door te blijven oefenen kon ik steeds vaker keuzes maken die goed voor mij waren, daar heb ik nu nog elke dag profijt van. ​ Ik begon me steeds meer in mindfulness te verdiepen. Ik volgde diverse vervolgtrainingen, retraites, workshops, en uiteindelijk de vakopleiding. En in 2017, 10 jaar later, begon ik met ′Windstilte Mindfulness′. Dat had ik nooit kunnen bedenken toen ik in 2007 als deelnemer van de training vol verwachtingen op mijn kussentje plaatsnam. ​

Mijn opleiding tot Mindfulnesstrainer heb ik voltooid bij het Centrum voor Mindfulness  in Amsterdam. Ik beschik over een categorie 1 certificering (dat is de hoogst haalbare categorie). Zoals je op deze pagina kunt zien ben ik geregistreerd bij de beroepsvereniging VMBN. ​ Als trainer ben ik verbonden aan het Centrum voor Mindfulness Amsterdam waar ik elke eerste vrijdag van de maand een meditatieavond verzorg voor mensen die al eerder een mindfulnesstraining volgde. 

Naast mijn werk als trainer ben ik werkzaam in de Online Marketing voor een grote boekenuitgeverij. Ik houd van drummen, zingen, koken, lezen en maak graag lange wandelingen.

Benieuwd wanneer mijn eerstvolgende training start? Kijk hier: www.windstilte.nu/agenda.

Of neem eens een kijkje op mijn kersverse blog!

 

Graag tot ziens!

 

Angela Wind.

angela@windstilte.nu

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.