Anke Wijnja

Anke Wijnja
Mindfulness- en Meditatie trainer
Korte Papaverweg 2L
1032KB AMSTERDAM

Lidmaatschap categorie: 2
Werkveld(en)
groepen met open inschrijving
individuele trainingen
Contact
0621546663
E-mail
Website

Meditatie maakt al van kinds af aan op een heel natuurlijke manier deel uit van mijn leven. ‘Officieel’ ben ik het pas sinds mijn vroege burn-out echt gaan ontwikkelen. Dat is echter inmiddels ook al ruim 16 jaar geleden.

Ik ben nieuwsgierig, dus heb aan veel verschillende tradities ‘gesnuffeld’ of me er ver in verdiept voordat ik les ben gaan geven. Dat maakt dat ik de Mindfulness Training vanuit een breed perspectief kan geven en ik je vragen ook vanuit dat perspectief kan beantwoorden. 

Uit ervaring weet ik dat je werkelijk anders om kan gaan met dat wat je overkomt. Of het nu stress is, depressie, verlies van een geliefde of een constante kritiek die je jezelf op een of andere manier geeft. Dat geef ik met veel plezier door, om mensen te ondersteunen weer kleur en ruimte in hun leven terug te krijgen. Als afgestudeerd ingenieur en geboren als nuchtere noordeling doe ik dat niet zwevend met mn hoofd in de wolken, maar stevig met mijn voeten op de grond. Met liefde voor de wereld om me heen.

Agenda

 • Workshop

  AMSTERDAM
  Start op: 07-09-2022

  Proefles Mindfulness/Meditatie Ben je nieuwsgierig naar Mindfulness of Meditatie, maar (nog) geen zin in een lange cursus? Op deze avond krijg je de basis! Zo kan je het eens uitproberen en kan je je vragen kwijt. De avond bestaat uit eenvoudige mindfulness- & meditatie-oefeningen die je daarna kunt toepassen in je dagelijks leven. Een basis aan ‘theorie’ geeft je daarnaast achtergrond en houvast. Door de oefeningen toe te passen leer je om te gaan met je gedachten, beter voor jezelf te zorgen, authentieker te reageren en je grenzen te bewaken.

  Kosten: € 15,- pp (let op: je krijgt ‘n refund bij inschrijving voor een 8-weekse mindfulnestraining)

  De trainer: Anke Wijnja is meditatie- & mindfulnesscoach op De Ceuvel in Amsterdam Noord. Ze houdt van natuur, wat ze verwerkt in excursies wildplukken, spoorzoeken en buiten koken. Meditatie maakt al lang deel uit van haar leven, sinds haar burnout op haar 31e is het een natuurlijk onderdeel daarvan geworden. Als meditatietrainer is ze helder, praktisch en nuchter. Ze bekijkt meditatie vanuit een breed perspectief, en benadert het met humor.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Mindfulnesstraining MBSR

  AMSTERDAM
  Start op: 14-09-2022

  Degelijke 8-weekse mindfulnesstraining in Amsterdam Noord, door ervaren trainer op woensdagavonden van 19:30-22:00 uur.

  Mindfulness is voor mij niet iets dat je alleen op ‘een kussen’ of op een yoga mat ‘doet’. Maar wat je uiteindelijk vooral gewoon toepast, in je dagelijks leven. Dat is voor mij als trainer van belang: dat jij het een plek kunt geven in jouw leven. Ik werk met kleine groepen (6-8 deelnemers) op een leuke locatie (De Ceuvel). Voor meer informatie https://ankewijnja.nl/

  De kosten zijn: €325 particulier, €525 bedrijven/organisaties.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.