Anke Wijnja

Anke Wijnja
Mindfulness- en Meditatie trainer
Korte Papaverweg 2L
1032KB AMSTERDAM

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
0621546663
E-mail
Website


Werkveld(en)
groepen met open inschrijving, individuele trainingen

Meditatie maakt al van kinds af aan op een heel natuurlijke manier deel uit van mijn leven. ‘Officieel’ ben ik het pas sinds mijn vroege burn-out echt gaan ontwikkelen. Dat is echter inmiddels ook al ruim 16 jaar geleden.

Ik ben nieuwsgierig, dus heb aan veel verschillende tradities ‘gesnuffeld’ of me er ver in verdiept voordat ik les ben gaan geven. Dat maakt dat ik de Mindfulness Training vanuit een breed perspectief kan geven en ik je vragen ook vanuit dat perspectief kan beantwoorden. 

Uit ervaring weet ik dat je werkelijk anders om kan gaan met dat wat je overkomt. Of het nu stress is, depressie, verlies van een geliefde of een constante kritiek die je jezelf op een of andere manier geeft. Dat geef ik met veel plezier door, om mensen te ondersteunen weer kleur en ruimte in hun leven terug te krijgen. Als afgestudeerd ingenieur en geboren als nuchtere noordeling doe ik dat niet zwevend met mn hoofd in de wolken, maar stevig met mijn voeten op de grond. Met liefde voor de wereld om me heen.

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.