Annalies Otten

Praktijk Mhooj
s.p.v. en psychosociale therapie (beeldend), Trainer MBSR, MBCT,MBCL,Breathworks
Assendorperstraat 29
8012 DE Zwolle

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
individuele trainingen
psycho-sociale oncologie
chronische klachten
arbeid en gezondheid
groepen met open inschrijving
GGZ
AGZ
Contact
06 47462543
E-mail
Website

MHOOJ : Met Het Oog Op Jou. Om het verleden te kunnen plaatsen en het perspectief te hervinden, is het onder ogen zien van jouw heden een belangrijke schakel.
Wanneer dit lastig is en weerbarstig blijkt,  door waar je mee ′behept′ kan zijn qua stemming, angst, beperktere mentale of lichamelijke vermogens, begint voor mij de uitdaging. Ik wens je te ondersteunen in dit unieke proces: je innerlijke vrijheid hervinden, middels het onder ogen zien en ervaren van dat wat is, in jezelf en in relatie met de ander. Het accent ligt op de MBCT en de Compassietraining MBCL en waak voor te grote groepen. Dit sluit aan bij mijn GGZ-deskundigheid i.c.m. BIG-registratie welke ligt op het gebied van de mogelijkheid om individueel af te stemmen op jou als deelnemer. De training kan worden aangevuld met 1 tot 4 individuele of groepssessies Beeldend: al doende zijn. Naast MBSR en MBCT Trainer ben ik Trainer Breathworks. Deze training is specifiek gericht op de mensen die te maken met (chronische) pijn en/of lichamelijke beperkingen. Hierin hervind ik mijn verpleegkundige roots en komt de heelheid van lichaam en geest ten volle tot ontplooiing. De Compassie training kan korterdurend - 4-maal - door de praktijk zelf ontwikkeld - worden gevolgd en volledig als MBCL-training - vd Brink en Koster -  middels 8 sessies en een stiltedag. Mhooj voroziet in eigen audiomateriaall; naast CD′s t.b.v. de MBCT-training is er een CD box Compassie, bestaande uit 6 CD′s, ten behoeve van Mindfulness vervolgen, Breathworks en de training MBCL.


Het beoefenen van Mindfulness wordt tevens geintegreerd in het aanbod Psychosociale Therapie Verbaal en Beeldend. Sessies met het accent Beeldend zijn gebaseerd op ACT, Acceptance ans Commitment Therapy. De praktijk huist op de tweede verdieping van het prachttige Dominicanenklooster in de wijk Assendorp in Zwolle.

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Overijssel.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Overijssel.