Annette van Duijvenbode

Welzijn in Beweging
Mindfulnesstrainer, coach en psycholoog (MSc)
Giessenburg 3
2135 EM HOOFDDORP

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
onderwijs
Contact
06 - 22 64 77 96
E-mail
Website

Mijn naam is Annette van Duijvenbode. Ik ben psycholoog, coach en mindfulnesstrainer en heb zowel ervaring met werken met groepen als met individuen. De trainingen die ik aanbied, zijn van gelijke vorm en inhoud als de trainingen waarbij positieve effecten zijn gemeten in wetenschappelijk onderzoek.

Agenda

 • Mindfulnesstraining MBSR

  HOOFDDORP
  Start op: 18-01-2023

  Dit is de wetenschappelijk bewezen effectieve stressreductietraining Mindfulness Based Stress Reduction. Deze training beslaat acht weken en bestaat uit acht bijeenkomsten van twee en een half uur plus een extra oefendag halverwege de training op zondag 19 februari. Verdere informatie over deze oefendag ontvang je later.

  In deze ervaringstraining trainen we de aandacht door het doen van meditatieoefeningen en andere bewustwordingsoefeningen, bespreken we de oefeningen na, plaatsen we de ervaringen in een theoretisch kader, en krijg je praktische handvatten voor een meer ontspannen en vrij leven.

  Je kunt je tot een week voor de start (11-01-2023) aanmelden. Voor de start van de training plannen we een telefonische intake om kennis te maken, de reden van aanmelden te bespreken en tijd te nemen voor het stellen en beantwoorden van vragen. Dit gesprek zal ongeveer 20 minuten duren en is vrijblijvend.

  De prijs van deze training is 550 euro (wanneer je als particulier betaalt, is er een reductie tot 350 euro) en is inclusief een werkboek, geluidsopnamen en de intake. De training gaat door bij minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.