Arjen Hartsema

StressWise
Mindfunesstrainer
Sintjansstraat 2k
9712 JN Groningen

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
kinderen en jeugd
overheid
onderwijs
arbeid en gezondheid
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
individuele trainingen
overige werkvelden
Contact
0302271850
E-mail
Website

Trainer mindfulness (MBSR cat. 1) en stressreductie. Trainingen en workshops in Noord-Nederland aan particulieren, bedrijven en instellingen.

Een mindfulnesstraining werkt stressreducerend. Er worden vaardigheden aangereikt die je helpen een meer ontspannen en betekenisvol leven te leiden. Met volledige aandacht en openheid voor wat er op dat moment is. Realistisch en nuchter.

Toen ik de mindfulnesstraining zelf volgde, ontdekte ik de kracht ervan. Van niet kunnen stoppen met piekeren naar meer rust. Van slaapproblemen naar dieper slapen. Van angst voor het onbekende naar nieuwsgierigheid wat er gaat komen. Van veel verzonken zijn in gedachten naar aandachtig leven.

Om mij heen zie ik mensen die gebukt gaan onder (grote hoeveelheden) stress, met alle gevolgen van dien. 40% van de klachten bij de huisarts zijn tegenwoorden somatisch onverklaarbare lichamelijke klachten (SOLK), veelal veroorzaakt door stress. We leggen de lat hoog. Onze omgeving doet dit, maar we doen het vooral zelf. Gelukkig zijn er manieren om anders om te gaan met stress. De mindfulnesstraining (MBSR) is een bewezen effectieve methode.

In de training gaan we samen op zoek naar manieren om anders te kijken, anders te beleven. Zelfbewust, met een frisse wind. Van klacht naar kracht!

Vanuit mijn ruime ervaring als docent zijn mijn trainingen helder, nuchter en to the point.

Ben je nieuwsgierig en wil je weten of ik persoonlijk iets voor je kan betekenen? Of voor jouw bedrijf of instelling? Neem gerust contact met mij op.

Arjen Hartsema StressWise en MindfulnessFabriek

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Groningen.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Groningen.