Bea Kalter

De Verbindingswinkel
Auteur, mindfulnesstrainer en yogadocent
Oude Haarlemmerweg 51
1901ND CASTRICUM

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
0637193240
E-mail
Website


Werkveld(en)
ouders en zwangerschap, individuele trainingen, kinderen en jeugd, psycho-sociale oncologie, chronische klachten, wetenschap, onderwijs, arbeid en gezondheid, groepen met open inschrijving, GGZ

Welkom op mijn profiel.

Mijn naam is Bea Kalter. Ik schrijf boeken over aandacht in het dagelijks leven (De En nu.. serie) en ik geef met veel plezier mindfulnesstrainingen,individueel en in groepsverband.

Ik ben gespecialiseerd in het geven van trainingen voor mensen die leven met kanker. Hiervoor is een erkend achtweeks programma ontwikkeld doorTrish Bartley. Deelnemers hebben baat bij oefeningen die specifiek op hun situatie zijn gericht, zoals het ontvangen van chemo, de onzekerheid in de wachtkamer. Mindfulness kan dan een waardevolle hulpbron zijn. Voor het Erasmus MC Sophia ontwikkelde ik samen met de collega′s van het Kinderpijncentrum en ervaringsdeskundige jongeren een Mindfulness Based Program voorjongeren met aanhoudende pijnklachten. 

Ook begeleid ik in wekelijkse lessen zwangeren in het cultiveren van vertrouwen in de bevalling en het omgaan met pijn. De 1-op-1 trainingen die ik geef, vinden voor een groot gedeelte plaats in het duingebied rondom Castricum. Voor mensen met somberheidsklachten is bewegen in de natuur essentieel. En het geeft een frisse blik op wat er allemaal al is - meer dan je denkt.  

Neem gerust contact op als je vragen hebt. 

Hartelijke groet,

Bea Kalter 

 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.