Bert Schmitz

bodymindfulness
Psycholoog nip
Eikendreef 9
6081EA HAELEN

Vidasense
Psycholoog NIP
Raiffeisenstraat 11
5611CH Eindhoven

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
0683794477
E-mail
Website


Werkveld(en)
individuele trainingen, chronische klachten, arbeid en gezondheid, bedrijfsleven, groepen met open inschrijving, AGZ, overige werkvelden


"Als psycholoog, psychotherapeut en lichaamsgerichte therapeut (Sensory awareness en Rolfing®) werkte en woonde ik de laatste 30 jaren in Florence, Italië en in Zürich, Zwitserland en werkte ook met expats in die landen. 
Mijn fascinatie voor talen en verschillende culturen samen met het zoeken naar het integreren van innerlijke tegenstrijdigheden met menselijke kernwaarden, leidde me al vroeg op het pad van mindfulness. Want in mindfulness lag en ligt voor mij de sleutel om via een milde en accepterende houding tegenover uitdagende en paradoxale situaties tot een innerlijke rust en bewustzijn te komen; te midden van intensieve en soms problematische en moeilijke levenssituaties en toestanden, waar je zo gauw geen antwoord voor hebt. 

Met mijn vrouw Bernadette ontwikkelde ik de methode “Bodymindfulness”, waarbij we via individuele trajecten , workshops en trainingen voor een open publiek en internationaal het mindfulness erfgoed openlegde.

Sinds begin 2016 woon ik weer in Nederland, in Limburg. Het boeit me om deze training in mijn Nederlandse taal te geven en om met expats in hun eigen taal te werken."

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Limburg.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Limburg.