Betty van Zoelen

Coaching Natuurlijk!
Wandelend coach | mindfulnesstrainer | Mindful Run en ChiRunning instructeur
Gerard Revestraat 63
2025 EN HAARLEM

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
groepen met open inschrijving
individuele trainingen
Contact
06 429 373 34
E-mail
Website

Coaching Natuurlijk! is voor mensen die een moeilijke fase in hun leven doormaken. Door een verlies of gemis, door het kwijtraken van perspectief of idealen. Er is iets veranderd in hun leven wat voorheen zo vanzelfsprekend leek. Het zorgeloze leven lijkt ver weg of zelfs onbereikbaar.

Wil jij de onrust en verwarring achter je laten en weer richting vinden in je leven? Met mijn mindfulnesstraining begeleid ik mensen om betekenis te geven aan hun nieuwe situatie en te aanvaarden wat er is, zodat de weg naar de toekomst weer open komt te liggen.

Bel gerust voor meer informatie 06 429 373 34 of mail naar betty@coachingnatuurlijk.nl.

Agenda

 • Stiltedag

  HAARLEM
  Start op: 20-06-2019

  Als je eenmaal de 8-weekse mindfulnesstraining hebt gedaan moet je alleen verder. En het is niet altijd eenvoudig om de aandacht en dat gevoel van rust vast te houden.

  Om je daarbij een handje te helpen kun je een aantal keren per jaar een stiltedag volgen, zodat je weer even in een groep oefent en de rust hervindt. En zeg nou zelf, zo′n hele dag voor jezelf is toch ook gewoon heerlijk?

  Alle oefeningen die tijdens de 8-weekse training aan bod kwamen passeren weer de revue. Denk aan de lichaamsverkenning, zitmeditatie, liggende en staande bewegingsoefeningen en loopmeditatie. We oefenen in stilte, zodat de kwaliteit van je aandacht en mindfulness zich kan verdiepen.

  Wat is de waarde van een stiltedag?

  • Je kunt langere tijd in stilte en met aandacht bij jezelf zijn.
  • Je merkt dat als je langer op de zijnmodus functioneert, je soms contact kunt maken met en diepere innerlijke stilte en rust.
  • Je komt tot de ontdekking dat gedachten, emoties en stemmingen komen en gaan, ook zonder dat je hierbij ingrijpt.
  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Workshop

  HAARLEM
  Start op: 29-08-2019

  In tijden dat we het druk hebben roepen we allemaal weleens dat we behoefte hebben aan rust en ruimte. Door de hectiek van alledag is het vaak lastig om dat ook daadwerkelijk te vinden.

  Als jij het idee hebt dat je nu de stap maar eens moet zetten om écht iets te doen aan de drukte in je hoofd en lijf, dan is deze workshop beslist iets voor jou.

  In deze workshop leer je hoe je met meer aandacht in het leven kan staan en je je bewuster kunt zijn van jezelf en de dingen om je heen.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Terugkomdag(deel)

  HAARLEM
  Start op: 12-09-2019

  Wil je profijt blijven houden van wat je hebt geleerd en ontwikkeld tijdens de mindfulnesstraining? Dan is het zaak regelmatig te blijven oefenen. De themasessies kunnen je hierbij ondersteunen.

  In een reeks van 4 bijeenkomsten kun je je mindfulnessbeoefening verder verdiepen en je vaardigheden versterken.

  Voor veel mensen is het lastig om na de 8-weekse mindfulnesstraining de beoefening zelfstandig voort te zetten. Door het volgen van de themasessies kun je je beoefening weer opfrissen en de draad oppakken als het inmiddels wat is weggezakt. Regelmatig in een groep oefenen werkt stimulerend en inspirerend.

  Als je de 8-weekse mindfulnesstraining hebt gevolgd (bij Coaching Natuurlijk! of elders) of ervaring hebt met meditatie kun je deelnemen aan de themasessies. De bijeenkomsten zijn gebaseerd op de oefeningen die je nog kent uit de training: de lichaamsverkenning, mindful bewegen, zit- en loopmeditatie. Elke sessie kent een ander thema. En er is ruimte voor vragen en het uitwisselen van ervaringen.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.