Betty van Zoelen

Coaching Natuurlijk!
Wandelend coach | mindfulnesstrainer | Mindful Run en ChiRunning instructeur
Gerard Revestraat 63
2025 EN HAARLEM

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
groepen met open inschrijving
individuele trainingen
Contact
06 429 373 34
E-mail
Website

Coaching Natuurlijk! is voor mensen die een moeilijke fase in hun leven doormaken. Door een verlies of gemis, door het kwijtraken van perspectief of idealen. Er is iets veranderd in hun leven wat voorheen zo vanzelfsprekend leek. Het zorgeloze leven lijkt ver weg of zelfs onbereikbaar.

Wil jij de onrust en verwarring achter je laten en weer richting vinden in je leven? Met mijn mindfulnesstraining begeleid ik mensen om betekenis te geven aan hun nieuwe situatie en te aanvaarden wat er is, zodat de weg naar de toekomst weer open komt te liggen.

Bel gerust voor meer informatie 06 429 373 34 of mail naar betty@coachingnatuurlijk.nl.

Agenda

 • Stiltedag

  HAARLEM
  Start op: 11-11-2019

  Als je eenmaal de 8-weekse mindfulnesstraining hebt gedaan moet je alleen verder. En het is niet altijd eenvoudig om de aandacht en dat gevoel van rust vast te houden.

  Om je daarbij een handje te helpen kun je een aantal keren per jaar een stiltedag volgen, zodat je weer even in een groep oefent en de rust hervindt. En zeg nou zelf, zo′n hele dag voor jezelf is toch ook gewoon heerlijk?

  Alle oefeningen die tijdens de 8-weekse training aan bod kwamen passeren weer de revue. Denk aan de lichaamsverkenning, zitmeditatie, liggende en staande bewegingsoefeningen en loopmeditatie. We oefenen in stilte, zodat de kwaliteit van je aandacht en mindfulness zich kan verdiepen.

  Wat is de waarde van een stiltedag?

  • Je kunt langere tijd in stilte en met aandacht bij jezelf zijn.
  • Je merkt dat als je langer op de zijnmodus functioneert, je soms contact kunt maken met en diepere innerlijke stilte en rust.
  • Je komt tot de ontdekking dat gedachten, emoties en stemmingen komen en gaan, ook zonder dat je hierbij ingrijpt.
  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.