Bree Smej

Leaves&Roots
Mindfulness trainer, Creatief tharapeut beeldend
Grote Kruisstraat 24 A
9712 TT GRONINGEN

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
0614170080
E-mail
Website


Werkveld(en)
groepen met open inschrijving, arbeid en gezondheid, onderwijs, chronische klachten, individuele trainingen

Specialisatie(s)
MBSR, MBCL

Welkom, leuk om mij aan je voor te stellen. 

Mijn naam is Bree Smej en ik ben een Mindfulness-, Compassie- en ACT-trainer. In de wintermaanden ben ik te vinden in Groningen; in de zomermaanden woon en werk ik in Slovenië.

Dankzij de mindfulness training heb ik zelf mogen ervaren hoe mijn altijd drukke en bezorgde geest tot rust kwam, wat resulteerde in meer helderheid en kalmte. Omdat ik dit zelf heb meegemaakt, kan ik tijdens de training naast je staan en een open en veilige sfeer creëren waarin persoonlijke ontwikkeling door middel van het toelaten, ervaren en leren mogelijk wordt.

Ik geef zowel individuele trainingen als groepstrainingen, momenteel uitsluitend ONLINE.

Daarnaast organiseer ik in Slovenië gedurende de zomermaanden op een heerlijk rustige plek in de natuur individuele of duo INTENSIVES (8-weekse MBSR in 6 dagen). Hier kun je ook diverse retraites volgen waarbij ontspanning, resetten en herstellen centraal staan. Dit aanbod is ook geschikt als je kennis wilt maken met Mindfulness of als je jouw Mindfulness beoefening wilt opfrissen en verdiepen. Op ′leavesandroots′ kun je er meer over lezen.

In mijn werk als trainer combineer ik de kracht van Mindfulness met mijn jarenlange ervaring in de hulpverlening en in het geven van cursussen op het gebied van stressreductie en ontspanning. Deelnemers beschrijven mijn werkwijze als warm, helder en betrokken.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten tijdens mijn volgende training.

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Groningen.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Groningen.