Brenda Lelie

Brenda Lelie - Mindfulness Nijmegen
Psycholoog en mindfulnesstrainer
Driehuizerweg 331
6525PM NIJMEGEN

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
individuele trainingen
Contact
0612665565
E-mail
Website

In Nijmegen geen ik verschillende trainingen op het gebied van mindfulness. Zowel de standaard 8-weekse MBSR-training, maar ook vervolgtrainingen zoals de compassietraining, trainingen op het gebied van communicatie en maandelijkse meditatiegroepen. Ook voor individuele trainingen kun je bij mij terecht. 

Omdat ik het belangrijk vind dat iedereen mee kan doen aan een (mindfulness)training hanteer ik verschillende tarieven. Heb je een laag inkomen? Dan kies je voor het lage tarief. Verdien je wat meer, of krijg je de training (deels) vergoed? Dan betaal je wat meer. Op die manier maken we samen de trainingen beschikbaar voor iedereen.

Agenda

 • Mindfulnesstraining

  Oosterhout Gld
  Start op: 29-10-2019

  In 8 weken ga je oefenen om met een vriendelijke blik en zonder oordeel je gedachtes, gevoelens en lichamelijke gewaarwordingen te observeren. Zo ontstaat er ruimte om op een meer bewuste manier te reageren en keuzes te maken en minder op de automatische piloot te leven.

  Omdat ik het belangrijk vind dat iedereen mee kan doen aan een mindfulnesstraining hanteer ik verschillende tarieven. Heb je een laag inkomen? Dan kies je voor het lage tarief. Verdien je wat meer, of krijg je de training (deels) vergoed? Dan betaal je wat meer. Op die manier maken we samen de training beschikbaar voor iedereen.

  Laag tarief: €250 (bij laag inkomen en geen vergoeding door de zorgverzekeraar) Gemiddeld tarief: €350 Hoog tarief: €450 Betaling door werkgever: €500

  Individuele trainingen zijn ook mogelijk.

  Meer info vind je op https://www.brendalelie.nl/mindfulness-nijmegen/

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Vervolgtraining

  NIJMEGEN
  Start op: 31-10-2019

  Een eerste stap in meditatie is contact maken met wat er in jezelf gebeurt, zowel in je lichaam en qua gedachten. Als je daar al wat mee vertrouwd bent dan kun je dit ook gaan toepassen in communicatie.

  In communicatie spelen er vaak allerlei patronen. Een heel groot deel van communicatie gaat heel automatisch. Het kan interessant zijn om te onderzoeken voor jezelf wat jouw automatische neigingen zijn. En hoe je hier op een bewuste manier mee kan omgaan.

  We oefenen in de groep maar ook in twee- en drietallen waarbij je in aandacht het contact met de andere deelnemers opzoekt.

  KOSTEN

  Je kiest zelf het tarief voor deze verdiepingstraining. Er zijn drie tarieven. Heb je een laag inkomen? Dan kies je voor het lage tarief. Heb je wat meer te besteden, kies dan een tarief dat voor jou daarbij past. Op die manier maken we deze training samen beschikbaar voor iedereen.Laag tarief: €200Gemiddeld tarief: €300Hoog tarief: €400

  AANMELDEN

  Je kunt je aanmelden via deze pagina: https://www.brendalelie.nl/aanmelden/

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Individuele mindfulness training

  NIJMEGEN
  Start op: 31-12-2020

  Het hele jaar door is het mogelijk om met een individuele mindfulnesstraining te starten in Nijmegen.

  De data plannen we in overleg in. Ik heb ruimte op maandag, dinsdag en donderdag. We plannen 8 afspraken van 1,5 uur in waarbij we hele mindfulnesstraining stap voor stap doorlopen. Ook thuis ga je met de oefeningen aan de slag, dat kost je ongeveer 30 tot 45 minuten per dag.

  De locatie is Groesbeekseweg 180 in Nijmegen. In overleg zijn ook andere locaties ook mogelijk.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Gelderland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Gelderland.