Brigitte Ruivenkamp

Zen Voorne
Trainer / personal coach
van Almondeweg 44
3231 CS BRIELLE

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
overheid
onderwijs
arbeid en gezondheid
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
chronische klachten
individuele trainingen
overige werkvelden
Contact
0624240615
E-mail
Website

Na 20 jaar hectiek in de IT-wereld als software engineer, heb ik gemerkt dat letterlijk stilvallen ook een vrucht kan opleveren. Ik ontdekte in die pauze dat ik feitelijk al lang zonder bezieling werkte en daarmee mezelf uitputte. Ik ben toen aan een ommezwaai begonnen en ben mij gaan scholen als trainer en coach voor bedrijven ( 2 jaar Itip en 3 jaar Phoenix). De leraar opleiding mindfulness was voor mij destijds de kers en afsluiting op mijn 5 jarige opleiding. Na mijn eerste groepen mindfulness kreeg ik het gevoel thuis te komen en vond ik mijn bezieling weer terug.  

Het was dan ook een logische stap om mij verder op dit thema – de mindfulness – te verdiepen en te verbreden. Ik heb met succes alle modules voor categorie 1 mindfulness leraar afgerond. Het geeft een gevoel van erkenning dat de zorgverzekeraars de deelnemers van de mindfulness opleidingen in aanmerking laten komen voor vergoeding van de kosten.  

Als hobby heb ik ruim 25 jaar paard gereden. Voor mij waren dat de enige momenten dat ik volledig in het hier en nu verkeerde; ik had daar een paard en al die tijd elke dag voor nodig. Ik weet nu dat het anders kan met minder inspanning en meer opbrengst. Al deze ervaringen neem ik mee in mijn werk als mindfulness trainer. Laten we op weg gaan.

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Zuid-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Zuid-Holland.