Carel Braak

Oceaan Meditatie Centrum
MBSR-trainer
Zonnedauwweg 16-R
9753GL Haren

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
individuele trainingen
bedrijfsleven
groepen met open inschrijving
overige werkvelden
Contact
0641845282
E-mail
Website

Carel Braak organiseert MBSR-trainingen met open inschrijving in de regio Groningen.

Opleiding MBSR

Carel heeft in 2015 zijn trainersopleiding afgerond aan het Instituut voor Mindfulness bij Johan Tinge, Frits Koster en Aukje Rood, onder supervisie van Ingrid van den Hout.

Deep Listening

Als verdieping van mindfulness heeft Carel een intensieve training gevolgd bij Rosamund Oliver tot ′Deep Listening′-trainer. Sinds 2019 is hij ′senior ACDLT-trainer′ en nauw betrokken bij de internationale organisatie van Deep Listening. Hij biedt trainingen aan met open inschrijving, oa via De Poort in Groningen en de Werkplaats Aandachtig Leven in Nijega. Deep Listening is met name interessant voor mensen die al de MBSR hebben gedaan, en voor MBSR-trainers, coaches en therapeuten en andere zorgverleners.

Achtergrond

Carel heeft een achtergrond in scenarioschrijven en journalistiek. Daarnaast werkte hij in het bedrijfsleven, oa als oprichter van een softwarebedrijf. Sinds 2005 mediteert hij in een Tibetaans Boeddhistische traditie. Hij heeft rond 2013 een jaar in een retraitecentrum geleefd. In 2015 heeft hij Oceaan Meditatie Centrum opgericht, in 2019 Deep Listening Groningen.

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Groningen.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Groningen.