Carla de Wit

Mindfulness matters
mindfulnesstrainer MBSR .be-trainer docent Engels
Britsezoom 37
2912GB Nieuwerkerk aan den IJssel

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
0620525137
E-mail
Website


Werkveld(en)
rouw en verlies, individuele trainingen, chronische klachten, overheid, onderwijs, arbeid en gezondheid, bedrijfsleven, groepen met open inschrijving

Ben je op zoek naar rust, overzicht en ruimte voor jezelf?

Mindfulness kan je helpen beter om te gaan met stress, bewuster te leven, minder oordelend te zijn over jezelf en anderen en minder reactief te handelen. Door gedachten, emoties en lichamelijke sensaties op te merken en verbanden hiertussen te onderkennen leer je patronen te herkennen zodat je kunt kiezen om beter voor jezelf en dus ook voor anderen te zorgen.

Na mijn studie Engelse taal en cultuur heb ik mij tijdens mijn docent- en mentorschap verdiept in leerlingbegeleiding. Door uitdagingen in mijn leven ging ik op zoek gegaan naar manier om deze bewust en ontvankelijk aan te gaan. Mindfulness helpt mij hierbij. Enthousiast geworden wilde ik meer over de toepasbaarheid, wetenschappelijke onderbouwing en effectiviteit van MBSR-trainingen weten en heb de post-academische opleiding tot MBSR/MBCT-trainer aan het Radboudumc Centrum voor mindfulness afgerond. Daarnaast heb ik de .be-trainersopleiding van Mindfulness in Schools Project (voor leerlingen van 12-18 jaar) gevolgd.

Inmiddels geef ik al enige jaren MBSR-trainingen aan examenleerlingen in het voortgezet onderwijs in Rotterdam en aan volwassenen (binnen en buiten het onderwijs). Bovendien verzorg ik introductie/voorlichtingsbijeenkomsten en workshops voor onder andere scholen (schoolleiders, mentoren, docenten, ouders en leerlingen) en patiëntenverenigingen. Graag deel ik mijn kennis en kunde om zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te geven te onderzoeken wat mindfulness hen kan brengen. 

 

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Zuid-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Zuid-Holland.