Carla Prick

Praktijk voor Psychotherapie Prick
Psychotherapeut
Randhoeve 221
3995 GA Houten

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
0610926705
E-mail
Website


Werkveld(en)
GGZ, groepen met open inschrijving

Mindfulness speelt een grote rol in  mijn leven sinds ik de 8 weekse gevolgd heb als bijscholing voor mijn beroep als psychotherapeut. Het was voor mij heel bijzonder om mee te maken dat er `gewoon bij zijn` ook kan. Mijn hele opleiding was gericht op verbeteren en veranderen: streven dus.
Dat dit niet altijd lukt en kan leiden tot frustratie en verbittering begrijp ik sindsdien beter.
Sinds 2009 integreer ik de Mindfulness in mijn werk. Individueel maar ook in groepsverband. Dat laatste doe ik alleen en ook wel samen met een collega die in ACT geschoold is.  Wij vinden deze wijze van werken een grote aanvulling op het bestaande aanbod van therapie.
Mijn opleidingen heb ik gevolgd bij Joke Hellemans, Jon Kabat-Zinn, Annick Nevejan, Rob Brandsma en George Langenberg.
Retraites volgde ik bij Frits Koster en Joost vd Heuvel - Rijnders.
Minimaal twee keer per jaar geef ik een MBSR/MBCT  training. Voorafgaand aan deelname kijken we of uw vraag en ons aanbod op elkaar afgestemd zijn.

Agenda

 • Terugkomdag(deel)

  Houten
  Start op: 13-10-2030

  Elke maand op een zondagmorgen is er van 10 tot 12 een opfrisbijeenkomst waarin we oefenen met mindfulness oefeningen die veelal bekend zijn. Er is geen uitwisseling over de oefeningen. Je wordt geacht zelfstandig, weliswaar met begeleiding, te kunnen oefenen. Uiteraard is er altijd de mogelijkheid om aan het eind van de bijeenkomst vragen te stellen over je beoefening.

  Voorwaarde voor deelname: meditatie ervaring.

  Als je vragen hebt neem gerust contact op. Informatie over o.a. locatie, data en kosten vind je op de website. https://www.cprick.nl/opfrisbijeenkomsten-2016-0

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Utrecht.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Utrecht.