Carolina van Haperen

AikiContact - Mindfulness Amsterdam
Mindfulness & ACT trainer, Psychosociaal Therapeut
Reade, Overtoom 283
1054HW AMSTERDAM

AikiContact - Mindfulness Amstelveen
Mindfulness & ACT trainer, Psychosociaal Therapeut
Lindenlaan 75 (Shiva Yoga Center)
1185 LC Amstelveen

Lidmaatschap categorie: 1
Contact
0613692808
E-mail
Website


Werkveld(en)
overige werkvelden, individuele trainingen, kinderen en jeugd, chronische klachten, onderwijs, arbeid en gezondheid, bedrijfsleven, groepen met open inschrijving

Sinds 2009 geef ik Mindfulness (MBSR, MBCT) en ACT (Acceptance & Commitment Therapy) aan groepen en individueel, particulieren en bedrijven. Ik werk ONLINE (AVG-waardig) en vanuit locaties in Amsterdam en Amstelveen, e.o. Op een basisschool geef ik Mindfulness aan kleuters en middenbouw als tussenschoolse activiteit.

I also offer Mindfulness training in English, only individual sessions. The course can be MBSR or MBCT.

Sinds 1998 ervaring met meditaties uit diverse traidities.Ik ben ook erkend Psychosociaal Therapeut, en Aikido Instructeur (5e dan). Lid van VMBN (cat.1), LVPW, RBCZ en SCAG. Dit kan evt vergoeding van de training/sessies geven (vanuit aanvullende dekking).

Sinds 2019 meer specialistisch in Trauma-Sensitive Mindfulness (David Treleaven); de Beginners Guide en nu de Advanced Course gevolgd. Trauma-Sensitive Mindfulness kun je dus ook bij mij volgen, en zal je helpen om meer je eigen weg te vinden in meditatie en mindfulness beoefening. Het is m.i. niet altijd behulpzaam om vast te houden aan de richtlijnen van een bepaalde traditie, en kan je meer uit balans brengen en meer stress geven. Hier help ik je heel graag mee, zodat je meer tot je recht komt in de beoefening.

Daarnaast organiseer ik sinds 2012 Mindfulness Intervisie sessies met collega-trainers vanuit diverse Mindfulness hoeken. Dit doe ik maandelijks in Amsterdam-OW. En een tweede intervisiegroep voor coaches counselors, therapeuten en trainers voornamelijk via Skype. Deze sessies zijn ook maandelijks ingepland. Wegens Corona-tijd houd ik alle intervisies Online (AVG-proof met Zoom). 

Heb je belangstelling, neem gerust contact met mij op: aikiconact@gmail.com, 06-13692808, https://www.aikicontact.nl en https://www.mindfulness-amsterdam.eu

Agenda

 • Vervolgtraining

  AMSTERDAM
  Start op: 21-11-2023

  Deze ACT training is toegankelijk voor mensen die een Mindfulness basistraining hebben gevolgd, of ervaring hebben met Mindfulness.

  De training bevat verdieping in Mindfulness en Bewuste Waardevolle Actie oefeningen voor Psychologische Flexibiliteit. De ACT, of wel Acceptance & Commitment Therapy, is een waardevolle aanvulling op de mindfulness training. Daar waar mindfulness zich vooral richt op ‘acceptatie’ en ‘zijn’, richt ACT zich ook op het ontwikkelen van een innerlijk kompas in je leven. Daarnaast biedt de ACT veel oefeningen die zich specifiek richten op de omgang met je verstand. ACT helpt nog meer balans te brengen tussen je verstand en je hart. De ACT is een training die evenals de mindfulness gebaseerd is op een wetenschappelijk onderzochte behandelmethode voor psychische klachten.

  Data: dinsdag 21, 28 november, 12, 19 december 2023, 9 en 16 januari 2024 Tijd: 19:30 – 21:30 Maximaal aantal deelnemers: 8

  Locatie: Reade, Overtoom 283, 1054HW Amsterdam Oudwest. Tram 1 stopt pal voor de deur. Parkeergarage onder gebouw, reductietarief.

  Kosten: € 270, inclusief werkmateriaal en btw. Deze training wordt door veel verzekeraars vergoed.

  Trainer Carolina van Haperen is SeeTrue gecertificeerd Mindfulness en ACT trainer.

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Mindfulnesstraining MBSR

  AMSTERDAM
  Start op: 06-02-2024

  Mindfulness - 8 lessen voor levenskwaliteit

  AANDACHTSGERICHTE training voor meer BALANS in je leven en alle overbodige en onnodige stress aan te pakken. Krijg weer ENERGIE & ZIN om je leven weer zinvol en met plezier op te pakken. Ontdek wat voor jou er toe doet. Gooi je ROER OM en maak die stap in een andere of nieuwe richting, qua werk, opleiding, etc. En neem je HERSTEL, fysiek en mentaal, serieus, want dat is je basis om je leven te leven.

  Zeer praktische en toepasbare mindfulness training met uitgebreid werkmateriaal en oefeningen. Ook tijdens de groepssessies kun je de trainer benaderen voor aanvullende gesprekken en informatie.

  Data: dinsdag 6, 13, 27 februari, 5, 12, 19, 26 maart, 2 april 2024Tijd: 19:30 – 21:30

  Locatie: Reade, Overtoom 283, 1054HW Amsterdam Oudwest. Tram 1 stopt voor de deur. Parkeren tegen reductietarief onder in het gebouw.

  Kosten: € 350 particulier tarief, € 400 werkgeverstarief. Bij geen vergoedingsmogelijkheden geldt het tarief € 290.

  Trainer: Carolina van Haperen, gecertificeerd trainer. Lid van VMBN-1, LVPW, RBCZ. Ze heeft meer dan 25 jaar meditiatie ervaring.

  Aanmelding en info: via deze link

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.