Cecile Mertens

Mindfulnesstrainer, coach, yoga en meditatie docente
1073 KM Amsterdam

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
groepen met open inschrijving
individuele trainingen
kinderen en jeugd
onderwijs
bedrijfsleven
Contact
06-13033881
E-mail
Website

In mijn praktijk Mindful Presence in Amsterdam geef ik sinds 2011 trainingen aan groepen met open inschrijving, zowel voor volwassenen als kinderen. Ook geef ik individuele begeleiding waarin wat meer wordt toegespitst op wat jij nodig hebt.

Ik heb gewerkt als danseres en choreografe en heb dansimprovisatie lessen en educatieve dans projecten gegeven aan volwassenen en kinderen. Daarnaast heb ik sinds 17 jaar een eigen praktijk waarin ik massage, lichaamswerk en gesprekstherapie combineer.
Hoewel ik al van jongs af aan bezig ben geweest met allerlei vormen van zelfontplooiing, meditatie en yoga, vond ik de mindfulness training een waardevolle aanvulling. Vooral omdat alles wat je in deze training leert zo direct toepasbaar is in het dagelijks leven.
Toen ik zelf te maken kreeg met chronische pijnklachten heeft de nadruk die bij mindfulness gelegd wordt op de milde, niet oordelende blik mij erg geholpen. Niet alleen op het meditatiekussen, maar ook in de dagelijkse realiteit, leerde ik bewuster en met meer liefde om te gaan met de moeilijke, confronterende kanten in het leven.

In zowel training als individuele sessies leg ik graag de nadruk op het bewustzijn, de natuurlijke energie en de (eigen)wijsheid van ons lichaam, waar in onze cultuur zo weinig aandacht aan wordt gegeven. Er is in de training ruimte voor verdieping waar dat nodig is, maar ook voor de nodige speelsheid, humor en relativering.
Mindfulness kun je gebruiken op allerlei verschillende lagen, om meer rust te vinden, je beter te leren concentreren, minder te piekeren, meer inzicht in jezelf en je patronen te krijgen, minder stress, beter te functioneren. Op welke laag je ook inzet, ook op alle andere lagen zul je ongemerkt maar onherroepelijk geraakt en getransformeerd worden.

Regelmatig starten nieuwe trainingen in Amsterdam (De Pijp en Zeeburg)

Meer informatie kun je vinden op mijn website www.mindfulpresence.nl                                 
Je kunt me ook altijd bellen of mailen.
Tel 0613033881    cecile@mindfulpresence.nl

Agenda

 • Individuele mindfulness training

  Amsterdam
  Start op: 20-12-2022

  Startdatum in overleg, voor zowel de Mindfulness training als de Compassie training. Dit kan live bij mij aan huis in De Pijp in Amsterdam of online via zoom.

  De sessies kunnen gepland worden op een tijd die jou het beste uitkomt. in principe 8 bijeenkomsten van 1,5 uur. Net als bij de groepstraining krijg je een werkboek, audiotracks en oefeningen voor thuis mee. Indien nodig kunnen we in overleg ook een aangepast programma opstellen.

  Cecile heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van meditatie, yoga en allerlei vormen van persoonlijke ontwikkeling.

  Meer informatie en testimonials van ex deelnemers op mijn website www.mindfulpresence.nl

  Of neem contact met Cecile, dan kunnen we samen kijken of de training bij je past.

  Tel 0613033881 Mail cecile@mindfulpresence.nl

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.