Cecile Mertens

Mindfulnesstrainer, coach, yoga en meditatie docente
1073 KM Amsterdam

Lidmaatschap categorie: 1
Werkveld(en)
groepen met open inschrijving
individuele trainingen
kinderen en jeugd
onderwijs
bedrijfsleven
Contact
06-13033881
E-mail
Website

In mijn praktijk Mindful Presence in Amsterdam geef ik sinds 2011 trainingen aan groepen met open inschrijving, zowel voor volwassenen als kinderen. Ook geef ik individuele begeleiding waarin wat meer wordt toegespitst op wat jij nodig hebt.

Ik heb gewerkt als danseres en choreografe en heb dansimprovisatie lessen en educatieve dans projecten gegeven aan volwassenen en kinderen. Daarnaast heb ik sinds 17 jaar een eigen praktijk waarin ik massage, lichaamswerk en gesprekstherapie combineer.
Hoewel ik al van jongs af aan bezig ben geweest met allerlei vormen van zelfontplooiing, meditatie en yoga, vond ik de mindfulness training een waardevolle aanvulling. Vooral omdat alles wat je in deze training leert zo direct toepasbaar is in het dagelijks leven.
Toen ik zelf te maken kreeg met chronische pijnklachten heeft de nadruk die bij mindfulness gelegd wordt op de milde, niet oordelende blik mij erg geholpen. Niet alleen op het meditatiekussen, maar ook in de dagelijkse realiteit, leerde ik bewuster en met meer liefde om te gaan met de moeilijke, confronterende kanten in het leven.

In zowel training als individuele sessies leg ik graag de nadruk op het bewustzijn, de natuurlijke energie en de (eigen)wijsheid van ons lichaam, waar in onze cultuur zo weinig aandacht aan wordt gegeven. Er is in de training ruimte voor verdieping waar dat nodig is, maar ook voor de nodige speelsheid, humor en relativering.
Mindfulness kun je gebruiken op allerlei verschillende lagen, om meer rust te vinden, je beter te leren concentreren, minder te piekeren, meer inzicht in jezelf en je patronen te krijgen, minder stress, beter te functioneren. Op welke laag je ook inzet, ook op alle andere lagen zul je ongemerkt maar onherroepelijk geraakt en getransformeerd worden.

Regelmatig starten nieuwe trainingen in Amsterdam (De Pijp en Zeeburg)

Meer informatie kun je vinden op mijn website www.mindfulpresence.nl                                 
Je kunt me ook altijd bellen of mailen.
Tel 0613033881    cecile@mindfulpresence.nl

Agenda

 • Mindfulnesstraining

  Amsterdam
  Start op: 21-09-2020

  8 weekse MBSR training, ervaren trainer, veel persoonlijke aandacht, maandagavonden, in De Pijp, Amsterdam.

  Op 21, 28 september, 5, 19, 26 oktober, 2, 9, 16 november Oefendag op zaterdag 7 november

  De kosten van de training zijn €395. dit is inclusief intakegesprek, audio oefeningen, werkboek, stiltedag, en coaching tijdens de training (mail en telefonisch).

  Cecile heeft vele jaren ervaring op het gebied van meditatie, yoga en allerlei vormen van persoonlijke groei. Mijn trainingen worden vergoed door zorgverzekeraars.

  Meer informatie en testimonials van ex deelnemers vind je op mijn website www.mindfulpresence.nl

  Informatie / aanmelden: E-mail Website
 • Compassietraining

  Start op: 01-10-2020

  De compassietraining vindt plaats in De Pijp, Amsterdam. mogelijk ook online te volgen

  8 sessies en een stilte oefendag. Kleine groepen, veel persoonlijke aandacht.

  Deze training nodigt uit tot nader zelfonderzoek. We gaan verder met het in onszelf (h)erkennen, ontwikkelen en verdiepen van een milde, compassievolle houding, in eerste instantie jegens onszelf (incusief onze schaduwkanten) en onze ervaringen.

  Data: zie www.mindfulpresence.nl/agenda

  Cecile heeft vele jaren ervaring op het gebied van meditatie, yoga en allerlei vormen van persoonlijke groei. Meer informatie en testimonials van ex-deelnemers www.mindfulpresence.nl

  Informatie / aanmelden: E-mail Website

Zoek trainingen

Bekijk andere trainingen in Noord-Holland.

Zoek trainers

Bekijk andere trainers in Noord-Holland.